Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez pech
De hogy vigasztaljalak, nem csak te jártál így. Egy Hornetre szerettek volna ilyen lámpát, és addig gondolkodott a srác, míg megemelkedett az ár.
Lacika! Úgy néz ki, hogy jó hírem van...
Dolgozni is kell....húzni az igát...hogy legyen miből adót fizetni
te meg munkaidőben netezel?
pedig már gondolkoztam rajta

azért kösz hogy szoltál
Szia!
Gondoltam szólok, hogy a KTM alkatrészek árai megemelkedtek, tehát az az ár amit múlthéten adtam a lámpára már nem annyi(tudom nem akartad akkor sem megvenni annyiért) Most 30 pénz
Munka idöben?
a garázsban..
Hun' van mindenki?
megkaptam a dugattyút, huhhh
Szerintem az egyiket tedd fel elsőféknek, a másikat meg hátsóféknek a kuplung alá!
Jó reggelt!

Adott egy Magura 195 és egy FTE radiális pumpa. Nem tudom eldönteni melyiket válasszam. Az FTE sokkal robusztusabbnak, strapabíróbbnak tűnik, de (talán épp ezért) a Magura meg valahogy finomabbnak. Van valakinek tapasztalata, hogy melyik a jobb, melyiket érdemesebb feltenni?
Azt hiszem ez az FTE volt valamelyik évjáratú KTM SMR-eken. Csak a beazonosítás végett.
köszi!
basszus ez a reggel nem ravasz
csak múlthéten rendelték ki a szakértőt a motoromhoz,ami azt jelenti,hogy még lehet 3 hétig nem láthatom a szöcském
annye gec
én még nem...

de mégis
na mindenki ?
hopp
vagy nem hopp
akarom mondani anti - hopp
megérkeztem!
Lukííí!
Jöhet a váltás
Hát az inkább antipóva.
Én is azzal tanultam,rutinpályán mindíg azt vártam,mikor tudom már az ERŐt előhozni.Aztán kikerültem forgalomba,az M30 végénél a körforgóba elkeveredtem(fülesben:na baszdkikém te jól eltévedtél,gyere utánunk),na mondom itt az alkalom. csavartam én a szemét,de erőt nem leltem
Zsolti!
Na higanymozgásúak!Lehet gyúrni,GO-GO-n verseny ebből:
http://www.youtube.com/watch?v...
tegnap már rutinozni voltam

gs 500 póver :D
Csak nem most jársz KRESZ-re?