Ez pech
De hogy vigasztaljalak, nem csak te jártál így. Egy Hornetre szerettek volna ilyen lámpát, és addig gondolkodott a srác, míg megemelkedett az ár.
Szia!
Gondoltam szólok, hogy a KTM alkatrészek árai megemelkedtek, tehát az az ár amit múlthéten adtam a lámpára már nem annyi(tudom nem akartad akkor sem megvenni annyiért) Most 30 pénz
Adott egy Magura 195 és egy FTE radiális pumpa. Nem tudom eldönteni melyiket válasszam. Az FTE sokkal robusztusabbnak, strapabíróbbnak tűnik, de (talán épp ezért) a Magura meg valahogy finomabbnak. Van valakinek tapasztalata, hogy melyik a jobb, melyiket érdemesebb feltenni?
Azt hiszem ez az FTE volt valamelyik évjáratú KTM SMR-eken. Csak a beazonosítás végett.
köszi!
Hát az inkább antipóva.
Én is azzal tanultam,rutinpályán mindíg azt vártam,mikor tudom már az ERŐt előhozni.Aztán kikerültem forgalomba,az M30 végénél a körforgóba elkeveredtem(fülesben:na baszdkikém te jól eltévedtél,gyere utánunk),na mondom itt az alkalom. csavartam én a szemét,de erőt nem leltem
De hogy vigasztaljalak, nem csak te jártál így. Egy Hornetre szerettek volna ilyen lámpát, és addig gondolkodott a srác, míg megemelkedett az ár.