Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak olaszozik
Istenem mennyi kacat van azon az oldalon!
Jol bevásárolt a srác!
ha egy zsir uj benejlonozott lámpát ad nekem vagy 5ezerért akkor felőllem belepheti a tyúxar is ...
Shlas! Egereben születtem :) szoktam járni arra is néha...nyáron 1x-2x mocival leugrok.
modjuk a srác tényleg veszélyes de ha annyira kell lacinak a pilács akkor érdems megnézni a tyúkolba is vazzeg
telefonon beszéltem vele a hangja elárul mindent
Akkor tudod mit? Csinálj amit akarsz
hát én ilyen körüményes gyerek vagyok de se beta piros lámpát sem fekete lámpamaszkot nem akarok
Itt egy fekete!
De sztem Tbálintot vagy Ócsát felhívod és náluk is lesz...de még újban se valami borzasztó összeg...
MIEZ?

amikor meg a quaddal sisak nélkül, kedves tanúkkal beazonosítottak, 50 ezerbe került a délután
nincs egy lámpád?
Elhiszem hogy világit mint állat,de valahogy nagyon nem gyere be ez a forma nekem

ha jolemlékszem valaki már ajánlott is pedig ilyet itt a fórumon
Nem. Én nem álltam meg párszor. A rendőrök odajöttek a házamhoz,h ne képzeljem már,h sosem állok meg, de mivel nem azonosítják az arcomat, nem tehettek semmit...
Énis megállnék.
Igaz ma megüntettek 5ezer forintra a rendörbácsik mert a postától a boltig ami kb 1 percnyi út kocsival, nem kapcsoltam az övet, máskor meg a budira is biztonsági övet kapcsolok.
Na de megállnék, mert miért ne? Rendszám jogsi rendben lesz, aztán ha elmegyek akkor csak nagyobb gondom lehet
Ne szóljá' mán be, nekem is ilyen van... Amúgy meg ez nem annyira rossz. Csak ez a kobra-forma nem annyira jön be. De legalább világlik, igaz a pajtás xenonja megeszi :-)
esőset meg nem érdemes szárazon, főleg városban mert hamar elkopik...ezrt szeretnék NEM esőset! meg persze nem túl drágáért...válság van
Na most komolyan, csak én vagyok itt ilyen befosós, hogy megállnék? Nem mintha valaha is igazoltatni próbáltak volna, de én nem mernék elszelelni.
Hülye vagyok?
Én jártam itt! Nem akarom megsérteni de a srác még a tyúkólban és a padláson és a sárban is motoros alkatrészeket tart
váo köszi, képen van is egy a képeken! na holnap felhivom!
tegye rá a Fürer képét
jaaaa, én ugy olvastam h esöset keres...na kisegitettem akkor
érdeklődj itt a rác tuti tud neked egy olyan lámpát szerezni
nnna, így Lacikának sosem lesz lámpája, azt sem tudom hirtelen mit tegyen rá ?!
az pont az esős fajta volt