Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nemelég hazaugrok a tartalékért!
vajon elég lesz az a 20 liter?

juuujj
Ezt én is hallottam ám
nahát miért?
Engem általában a korán kelés jobban lefáraszt mint a későn fekvés...mondjuk a mostani éjszaka az valamiért elég szar volt, de általában nincsen vele gondom...ha el tudom foglalni magam akkor meg pláne...de ha esetleg mégsem, akkor se esek kétségbe, csak koffein kérdése az egész
én már nem fogok inni
figyuzz még 1 dolog ami a javadra válik
Bioptron lámpa,de komolyan, ha van neked vagy a környezetedben valakinek kérd el és nyomassad.
hidd el minden okés lessz
Szerencsére nem, már nincs mi fájjon, mindkét bölcsességfogam ki lett szerelve

Basszus, tényleg igaza van a zsiráfnak...fog híjján nincs már honnan vegyem a bölcsességet...hát ezért beszélek én ilyen hülyeségeket
na megyek,megnézem a haus végjátékot,egy két bor ,és szunya
joccakát!
egyébként pontosam tudom hogy érzed magad, fater egész héten hajnal 2-3 től délután 4 ig melózik meg beteg is aztán még itthon is csináljaa dolgát hiába zavarom pihenni

ilyen ez a pop szakma
Nem vettem cinkelésnek, csak nem nagyon tudok vele mit kezdeni...most már tudom hogy ilyen is van, azt annyi.
Megint fáj a fogad?
Mindjárt úgy is fogok tenni...
Semmi gond nincsen, csak éccakás műszak volt...
bocs,nem cinkelésnek szántam,csak gondoltam megmutatom.
eregyy oszt alugy b**meg
hát mia gond? nem jön álom a szemedre mint a tíentí dalban a kicsi gesztenyének?
De, nagyon...így a 38. ébren töltött óra után nagyon meg tud hatni...
meg szerintem sok más embere is , de ők csak majd a helyszínen vetkőznek ki magukból
nem semmi.
télleg nem,nekem elvileg 2helyen tört a csípőlapátom,meg maga a csípő izület is kificamodott.
Látod, rád is gondoltam!
igyyyóóóóóó
A pálya adott, már csak időpont kell!
Nnnna, ide gyertek és rögtön szállítok 20 l szatmári szilvát
Nekem a medencém 3 helyen tört el(középen is) ,meg a keresztcsontom és a bokám is eltört anno.engem augusztus 16.-án műtöttek és október közepén már motoroztam,igaz sámlival kellett felszállnom,mert nekem újra kellett tanulnom járni és nem volt könnyű 1 hónap fekvés után.
Amióta a műtétem volt azóta 3 komolyat estem,meg csúsztam vagy 6 szor,de azt mondta a z orvosom,hogy semmiféle korlátozással nem kell számolnom.Azóta sincs vele semmi bajom.
Neked 1ahogy én gondolom nem volt ennyire durva,teljesen 100% egészséges leszel ne aggódj
és nem vagy feldobva ?