Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ő mindent tud mindenhogy!

csak miatta telepítettem a firefoxba a helyesírás ellenőrzőt hogy ne hibázzak mert megkövez
Nnnnnnnna jójszakát!
külföldi szavakat használt
ahhha teee, rooftop már nem is válaszol, lehet nem tud magyarul?
akkor nem előzhettek meg vasúti átjáróban.

mert vasúti átjáróban csak egy nyomon haladó járművet lehet előzni
azt nem , de az első kerék nem ment egy nyomon a hátsóval...
olajat fosta?
még a hajlási pontok is látszottak rajta "hengerelés" után....szerinted biztonságos volt utána ?
oké
nem, ez új környezetkímélő megoldás
ne keseredj el...1993-ban volt egy balesetem egy CB 650 F-el. az első teló össze-vissza hajlott, akkor még lehetőség sem volt cserére, hanem a Tábori-tuningnál "hengerelték ki"
szerintem már túl jól
jóóóóólvan okostojás

de azt nem mondtad hogy ilyen nem is létezik mert ez csak számomra az alkohol szüleménye !
Hogy vagy rooftop?
amugy meg invisible!
view..
üvegblokk. anti-wieving. ezt tiszta extra
Ebben "átlátszó" motor van ?
Gyerekek aki rá van gerjedve a Keihinre az probálja meg ezt: http://motor.hu/motor_vpage.js...
hát ez egy kurvajó kérdés, ha megveszik add el ! nem tudok semmit biztosra sajnos :( azt meg nem akarom h miattam esetleg bevételkiesésed legyen
csak ne bontson le semmit az smc ről teló nélkül csak 1 keréken tudnék közlekedni vel
komolyan! utánaérdeklődtem! van a Loctite -nak egy típusa (a KTM szervizben javasolták) és tömített, bírta a hőfokot, stb... komolyan, nem viccelek!
Hengerfejtömítést pótolni Loctite-tal? NA azt meg hogyan?
Enyém nem csörög
Nekem 2004-es volt. Nem volt zajos a kuplungja, 3500 km-nél hengerfejtömítést kellett pótolni Loctite-tal.