Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyáriból egyedül az Adventure/Duke lámpái érnek valamit, de azok meg túl nagyok...szóval ha nem akarsz csúnyán kikúrni magaddal akkor inkább valami utángyártott cuccot keresel...
hejj akkor elő a piával
Egyedül nem szeretek inni, de most könnyen hajlanék a dologra ha vki jön koccintani
jovan inkább igyál meg valamit
Föleg hogy a flash playert reklámozzák föoldalba
Igen, nekem is kicsit olyannak tünik amit egy délután alatt összehozok. Csak én nem emlitettem csak hogy hibák is vannak benne.
éjel nappal keresem, nézem a hirdetéseket senkinek nincsen vagy törött, de nemtalálok kb 2 hónapja. e-bayonseincs seholsincs
Nem lenne egyszerűbb inkább olyan fejidomot venni egyből, aminek a fényénél lehet is látni valamit?
Ja, ja, Sanyit én is ajánlom, vettem tőle szettet, az RMZ-n az látható a képek között, velem korrekt volt
pssszt

hátha elcseréli valaki akinek exc je van
name gugytudom ez olcsóbb
Ilyen fejidomot sztem ne vegyél, ennek a "fényszórója" még a régi "kocka" lámpánál is szarabbul világít
Ezabeszéd

gyúrok a telkibányi alkeszkodásra, éppen most is keményen edzek borsodi névre hallgató üveges barátommal
köszi
Amugy is mentem volna mert nekem is a felnimet meg az egyik vasamat csinálja a srác, meg ha nincs ott semmim se ,akkor is gyakran beugrom bandázni, mivel sokat motorozunk 1ütt mostanság.
Telkibánya most valamikor kezdődik ha már elég jó az idő külső festési munkákhoz, majd mondom előre, h készüljél: alkeszkodunk
ja és gumikkal talán ilyen 50 60 % osakkal
én tudok egy komplett szettet 240 ért
fekete Excel ráfok aranyszínű Talon agyakkal,féktárcsákkal,lánckerékkel és fékadapterrel.Dr-z .ben volt ugyhogy passzolna mint segg a bilire
Bocsi, hogy feleslegesen járattalak, de nagyon nem jó!

Majd megiszunk valamit a fáradozásaidra

Telkibányára mikor jössz?
Kár, pedig pont az előbb voltam neked lefotózni, meg méricskélni.
Cső főnök!

Tárgytalan amiröl beszéltünk, sajna nemjok a méretek!
hivd fel Bartha Sanyit ( harminc-négyharminckettőharmincötnegyvenhárom), neki mindig vannak ilyen eladó motyói, még hibátlanul össze is fűzi ha kell
szia!engem érdekel az esőgumi ha télleg 80%-os!irj h hol tudjuk megbeszélni a dolgot!pussz
Alakul a brigád
Hali.Mindenki.
Supermoto felnit keresek és küllőket.
3,50-17 és 5,00-17 méreű érdekelne DRZ 400 ba szeretném pályára szeretném építeni.
Tudtok segíteni hol lehetne vásárolni újat vagy használtat.
Várom az ötleteket.
Előre is köszi! üdv.BoB.
A www.blackmoto.hu? Ne haragudj, tényleg építő jelleggel mondom, nézzétek meg, milyen egy komoly weblap mostanában. Ezt valami iskolás gyerek készíthette ráérő idejében... Nekem legalábbis úgy tűnik.
Tényleg nem bántó szándékkal mondom.
Mi a címe a weblapnak?