Gyáriból egyedül az Adventure/Duke lámpái érnek valamit, de azok meg túl nagyok...szóval ha nem akarsz csúnyán kikúrni magaddal akkor inkább valami utángyártott cuccot keresel...
Amugy is mentem volna mert nekem is a felnimet meg az egyik vasamat csinálja a srác, meg ha nincs ott semmim se ,akkor is gyakran beugrom bandázni, mivel sokat motorozunk 1ütt mostanság.
Telkibánya most valamikor kezdődik ha már elég jó az idő külső festési munkákhoz, majd mondom előre, h készüljél: alkeszkodunk
én tudok egy komplett szettet 240 ért
fekete Excel ráfok aranyszínű Talon agyakkal,féktárcsákkal,lánckerékkel és fékadapterrel.Dr-z .ben volt ugyhogy passzolna mint segg a bilire
Hali.Mindenki.
Supermoto felnit keresek és küllőket.
3,50-17 és 5,00-17 méreű érdekelne DRZ 400 ba szeretném pályára szeretném építeni.
Tudtok segíteni hol lehetne vásárolni újat vagy használtat.
Várom az ötleteket.
Előre is köszi! üdv.BoB.
A www.blackmoto.hu? Ne haragudj, tényleg építő jelleggel mondom, nézzétek meg, milyen egy komoly weblap mostanában. Ezt valami iskolás gyerek készíthette ráérő idejében... Nekem legalábbis úgy tűnik.
Tényleg nem bántó szándékkal mondom.
hátha elcseréli valaki akinek exc je van
name gugytudom ez olcsóbb
gyúrok a telkibányi alkeszkodásra, éppen most is keményen edzek borsodi névre hallgató üveges barátommal
Telkibánya most valamikor kezdődik ha már elég jó az idő külső festési munkákhoz, majd mondom előre, h készüljél: alkeszkodunk
fekete Excel ráfok aranyszínű Talon agyakkal,féktárcsákkal,lánckerékkel és fékadapterrel.Dr-z .ben volt ugyhogy passzolna mint segg a bilire
Majd megiszunk valamit a fáradozásaidra
Telkibányára mikor jössz?
Tárgytalan amiröl beszéltünk, sajna nemjok a méretek!
Supermoto felnit keresek és küllőket.
3,50-17 és 5,00-17 méreű érdekelne DRZ 400 ba szeretném pályára szeretném építeni.
Tudtok segíteni hol lehetne vásárolni újat vagy használtat.
Várom az ötleteket.
Előre is köszi! üdv.BoB.
Tényleg nem bántó szándékkal mondom.