Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezzel fordítva vagyok. Mpócsra még gyalog is el tudok menni, de ha távolabb lesz oda is szívesen megyek!
Sziasztok!

Csapágyat és szimeringet szeretnék kerékbe cserélni. Az új cuccokat, hogyan tudnám belerakni szenvedés nélkül? kell valami célszerszám?
sziasztok, hát nem tudom hogy számít-e,de a május télleg jobb lenne nekem is, hátha addigra én is motorra tudnék pattanni,nem csak vedelni
de amúgy olvastam ezt a közös kocsmázást,az is igen pozitív ötlet
Sziasztok srácok
Megnéztem nekünk Máriapócs több, mint 300km, nincs közel
és valószínüleg nem fogunk sűrűn lejárni oda, de ha valamelyik Go Go ott lesz megrendezve, akkor ott a helyünk(és végre az esti bulin is részt tudunk venni ) De a májusi időpont szimpatikusabb lenne, mint az április.
Hát én ezt még akkor elraktam kedvencekbe, mán a számot is kezdem megszokni ha a csajokat akarom nézni
Úgy látom nagy sikere van a számnak, anno LaciCRM-nek ajánlottam a klippből a román csajokat
„Hello, I'm back! With a Ruma-Ruma-Ruma-track..."

í jáháhá
hát az első 5 másodperc felébresztett azzal nincs hiba
Nállatok se ment eddig az oldal?
Na akkor egy kis reggeli ébrsztö dal.
hajók akkor lehet mind kellene jólárasítva de majd megbeszéljük hóóónap, megyek beb@szok egy 5p-st ...........1edűl ha már ti így elzúztatok
akkó megszámitom neked óccsón
am későn jöttél, már be van vágva mindenki
Te máá 1edül iszol

..

...

engemt azaz esős mintás is érdekelne mert ilyen a felnim, bár motor még nincsen hozzá
akkor eksön minden ívóóóóónak
viszont 16,5es szlikkem lett most 5db kr106 meg egy valami esős mintás
meg em addig ,h miaz pontosan!
virtuális ivászat
na,mi van itten
Az is kéne 2db. Vagy 185/60 vagy 175/65 nyáriba... Pénteken megyek arra esetleg,de addig írd meg miféle lécci!
Bepunnyadtam.Jó 8!
Azé írjad Zoli,holnap megnézem
az nincs , azért kérdeztem, me épp a multkor kért meg az egyik haverom, h takaritsam már el tőlle a felesége mazdájáról levett nyárigumikat, de azok sajna 14esek.
195/50 v. 185/55 R15 Nyári