Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt már hallottam, meg vágom is. Olcsó húsnak híga leve, meg öreg és akkor ez van . dehát a honda 20 évesen oan pöpec volt hogy abba hibanemvolt pöpecvolt jóvolt fasza volt
hello giraffe! sehol semmi?
nemhogy szétbontanád az smct, már lenne vevőd elsőlámpára meg telókra

ja lámpát sem találok sehol bakker.

senkinek sincs olyan amilyen kéne
Kicsi pénzért ilyet adnak... Ne izguljál, inkább tölts, aztán holnap is nap lesz. Viszont feladhatnád a 2 csúszógyűrűt elsőbbségivel nekem, amíg megjön az új...
bezony.

ha kész lesz akkor menjen úgy hogy kitépi a kezem tőböl mert ha nem felgyujtoma *** b**df*n******ed*****n az a mo*** **kiba*** anyjába
a f@szod is lóg, mégsem cserélgeted!
az gáz az
ló +g LÓG , kopott
kell cserélni mert g a cucc
ideges vagyok bazeg. kezdek megbizonyosodni arról hogy fostaligát vettem

de lehet tőtök valamit oszt szebblesz a világ
Ülj le egy kicsit, aztán igyál valamit...a tiédbe nincs is baja a telószárnak...
mindenképp muszály cserélni azta csúszógyűrű fityfaszt?Nem elég csak a szimmeringet?
bontott baze, hát az t ugyanugy meg kell szimeringezni stb...
na már ezt végiggondoltam énis . vagy ezt kell megcsinálni oszt akkor jólesz, vagy majd okoskodunk.
egy bontott telószárnak 30 db ja
elviszem az vagy 60-70 ezer sose láttam még anyi pénzt egyszerre.
de megoldjuk. valahogyan. remélem
összefosta magát az első teló? mi konkrétan a baja, décziékhez lehet el kéne vinned
Fateré a pancsi, nyáron már részt vett vele a magyar motorok randiján bkeresztúrban, persze kerekekkel...
én?

dehogy!

fúúúj te alkesz vagy?
na huzz innen
te is alkoholista vagy? mert nekem is az a hobbim
hát ezaz.
megvan még a kerélküli pannóniád?
nem cserélünk? :
öööö vagyis szópárbaj
Mondanám, h beszéljük meg a kocsmatopikba, de ott egész másféle fuck szópárbaly megy, már inkább be se nézek...
Teljesen alaptalan !
fogggalmam sincs