Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez bomba kép kutya. !

Nagyon szeretem az ilyen képeket, mert a jobb alsó széle közepe sziget jut róla eszembe Új Zéland!
Nem is kell "profi" gép hozzá: a lenti fotóim megjelentek nyomtatásban is, pedig egy 20ezer forintos, öreg, sima digitálissal készültek. Nem az a lényeg mivel fotózol, hanem az hogy hogyan...
hogy vagy Lacika ?
az szerintem is kíírály
hát a fényekre nem tudok vigyázni,mert nem tudom hogy kell meg ez nem is olyan profi gép.
majd kitanulom,lesz rá időm sajnos
Jó lesz ez, csak a fényekre meg a kameramozgásra figyelj !
A mandineres kép például egész ígéretes...
helo Foxy na milyen volt a délután?
Baba mi van a telefonoddal ?
Szombat hajnalban küldtem egy 'negyedszázados' sms-t, ami nem ért oda Hozzád
ma megkezdtem az új hobbim,ha már nem motorozhatok,fotózom
bár elég bénán megy
Ne mááá!
Azt hiszem ez most több információ volt mint amire szükségem lenne!
Húú ez most bebaszta nálam a kertkaput!

Laci!

Nem tűnnél el!
Mert ha ilyenek lennének mint te (már amennyire én megismerhettelek)
akkor ez a vélemény egyetlenegy másik párhuzamos világban és idő síkba se merült volna fel bennem vagy másban soha!
de szólj csak bátran! ne kivételezz velem!
17" coll méret? Első-hátsó párban?
Hátsó érdekel.

Na lépek emberek, vár a Német főváros.
Off: Fox: ha bármit kell szállítani Berlin és környékéről, szólj bátran.
Beindult a munka újra, augusztusig hetente megyek...
On:

van nekem még pár metzeler gumim a tavalyi Ádám sponzorálásbol amit meg kelett vennem mert berendeltük. Nem kopott nem öreg, az a baja hogy uj és eladó!

17 az összes!
Neem, valóban keine repedésierung
Akko majd jól bévagdosom, főpattintom, oszt ha nemjól muzsikál, akko rajzolok vele szép karikákat a betonyra
Nagyonszépen köszönömszépena segítséget!
Nyugodtan felhasználhatod. A mi szintünkön nem hiszem, hogy sokat határoz.
Ha hűvös naptól védett helyen tárolták, akkor repedések sincsenek rajta.
várj meg a egy melegebb napot, tedd ki a napra, hogy melegedjen kicsit, aztán nézd meg milyen a hisztózis. mondjuk ebből a kopásra nem nagyon tudsz következtetni, de legalább meglátod, hogy nem-e indultak már el visszafordíthatatlan kémiai folyamatok a gumiban. (jajj de szépen leírtam!)
Értem, köszönöm, tehát min 8-9 éves gurigák, érdemes még ezeket felfeszengetni hobbi célra, v abszolút felejtős?
a Dunlop-al vigyázni kell, mert manapság hamarosan rád sütik a rasszista szignót miatta! DÁN-LOP! pfujjj micsoda rasszizmus!

Jah, és a Michelin még a profilt is külön kódokkal jelöli.
Bonyolult.
Sanyától vettem tavaly egy médium 16,5" Metzelert, eszméletlen jó gumi!
2 ... egy gondolat!
a dunlopnál biztos, meg szerintem is logikus, de mintha egyszer ilyenen meglepödtem volna egyszer! Mind1 Dunlop meg metzeler
Ezért kell Dunlop gumit használni!
einfach super!