Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Versenyabroncs esetében mindegyik gyártó jelöli a gyártás évét és a hetét. Én így tudom. A betűk BB, BBA, BBW...pedig az összetételt jelölik.
hopp ez autora vonatkozik! marad emlékeimböl hogy utolso két szám!
Ichelin ezt mondja:

Das Herstellungsdatum eines Reifens lässt sich an der mit den Buchstaben DOT beginnenden Identifizierungsnummer auf der Reifenflanke ablesen. Die letzten drei Ziffern stehen für die Kalenderwoche und das Jahr, z.B. 049 = 4. Woche 1999. Ein zusätzliches Dreieck hinter der letzten Ziffer zeigt an, dass der Reifen aus den 90er Jahren stammt. Seit dem Jahr 2000 ist die DOT-Nummer vierstellig, z.B. 4200. Die ersten beiden Ziffern geben die Produktionswoche an, hier die Woche 42. Die beiden letzten Ziffern (00) definieren das Baujahr, in diesem Beispiel das Jahr 2000. 01 bedeutet entsprechend 2001.
én ugy tudom hogy a michelin az utolso két számbol látható az évjárata: azaz 2001
ha jól emlékszem akkor Biker1000. de ő is a dunlop számokat sorolta
Én soroltam fel a Dunlop kódokat.
Az gyártást négy számjeggyel jelölik: hét/év
Amit ide írtál: 2000.18. heti, és 2000.12.heti gyártás
Nemrég valaki felsorolta itt a jelöléseket, de nememlékszem, kivótaz?
nekem a dunlop gumin, ami az smr-en van, arra rá van írva hogy 2006. dunlopon kívül, meg maxxis slickem volt, na de az is minek?
Feliratok:
18/67-17 TD 1800 BBA 563 06-5418-01
12/60-17 TD 1200 BW 568 06-1989-01
Mindkettő nátforhájvéjjúz, médinspanyol
Semmi DOT szám, v ijjesmi...
Hilfe!
Jóidőt mindenkinek!

Vágja valaki, hogyafrancba lehet megállapítani, h mennyi idős egy slicgumi?Tennap hozzámvágtak egy garnitúra Michelin Pilot-ot, érdemes ezeket feldobni egy esetleges pályanapra?
az a helyzet, hogy ez évek óta létező, városi legenda. még maga manson is megmosolyogja
jövő héten,remélem
Nemsoká indulunk még meggondolhatod magad...
Süt a nap azt ne jösszz áááááááááááá
a még nem jó! legközelebb!
Milyen márkájú karbi?
Mi van motyósok, mindenki gumizik ......
Foxy, boldog szüli napot kívánok .......aszem most van
Szia Koph!

Foxy vagyok! Holnap mégsem a városban leszek, hanem kilépek Monorra pár motos ismit meglesni.

De már szívesen megismernélek Titeket!
Küldtem egy SMS-t, ha válaszol, elküldöm a számát neked.
Hát ma kora este az RTL-en volt valami sztárműsor, ahol azt taglalták, hogy azért vetette ki a lengőbordáit, hogy leszophassa magát.
Na ettől dobtam egy hátast, asszem, elszaladt a fejem felett az idő...
Na, futótárs is van?
de csak az a féle érdekel ami a Lukinak az smcjén is volt! meg az excken
igen igen azt megköszönném!
Mit szívtál be? Mi most akarjuk festetni SMLacával.
Van egy bontott LC4 Miskolcon, megkérdezzem, megvan-e a lámpája?