pff van meg par kepem mikor syarra tortem a motort anno regen meg streefigter korszakomba amugyen ezzel tanultam meg kerekeyni ayota nem estem hatra semmiyel eddig
nefényezz nemtok én csak szeretek
én anyit kerekezek amenyit a motor bír a CRM 1-ben fel néha elváltottam 2.ben de általában visszesett akor, holtponton nem tudtam tartani mert féltem hogy elesek vagy valami, annak a motornak a designje igen sokba került, a KTM-el meg még nem próbáltam csak 2x de akkor sem akartam Na azzal már lehet kicsit jobban fogom űzni , majd kiderül
egykerekeyni csak erre kijelolt helyen syabad mert ugyjarsz mint en hetvegen a rendorbacsik uldoztek mert nem tetszettt nekik a kerek hideg gumival kicsit netces volt uhogz most pihentetem a dolgot
Ma kérdeztem ismerősömet is hogy szokott-e kerekezni .
Elkezdi szokott persze sokat, csak mindig részegen és nem szándékosan:D
Namondom, király
én anyit kerekezek amenyit a motor bír a CRM 1-ben fel néha elváltottam 2.ben de általában visszesett akor, holtponton nem tudtam tartani mert féltem hogy elesek vagy valami, annak a motornak a designje igen sokba került, a KTM-el meg még nem próbáltam csak 2x de akkor sem akartam Na azzal már lehet kicsit jobban fogom űzni , majd kiderül
Én nem vagyok bukovári!
Eyen a kepen te nagyon megtalaltad a holtpontot.
Ey mar nem is holtpont hanem hullapont.(jajj de rossy poen)
Pedig ahogy nézem a képeid, elég jól motorozol.
Amúgy crossal könnyü tanulni a kerekezést?
Kicsit zavar hogy a hátsó teló túl puha
Ja te ilyeneket is nézel Laci ? omg
47000 hsz erre meg kell inni valamit