helló!
Az én receptem:
1 es gurulás
2. ba rakom vissza engedem a gázt hátrébb csúszok jobb csuklommal finoman fordítok egyet a gázon és már fent is van
utána ha leforgott a kettes kapcsolsz egy 3. 4. 5. 6.(bár az már elég nehéz)
De jó is lenne ha már nekem is ilyen szépen menne.Bár az eleje az már megyeget és azt hiszem nekem ennyi elég is lesz (nem fogom erőltetni)
nekem az alsó láncvezetőnek nincs meg a belső fele! és sehol nem kapok ilyet nem kell bukógomba,köszi inkább egy ilyen láncvezető kellene..a felső az teljesen rendben van,csak az alsó belső fele hiányzik,így hát kicsipkézte a lánc a felnit is...
Most csinálok egy hasonlót, de ezen van gyári láncvezető...cseréld ki a műanyag alagutat, lehet elkopott már! Van gyári replika bukógombám, nem érdekel?
5 colos felnim van...de a láncom eszi a felnit meg a gumit is...ezért elég lenne a 160 is. vagy csak egy normális láncvezető kéne aminek meg van a belső fele is...de az meg beleér a 170es gumiba
Az én receptem:
1 es gurulás
2. ba rakom vissza engedem a gázt hátrébb csúszok jobb csuklommal finoman fordítok egyet a gázon és már fent is van
utána ha leforgott a kettes kapcsolsz egy 3. 4. 5. 6.(bár az már elég nehéz)
De jó is lenne ha már nekem is ilyen szépen menne.Bár az eleje az már megyeget és azt hiszem nekem ennyi elég is lesz (nem fogom erőltetni)
Aszfalton nem merem , földuton meg inkább elpörög a kerék , szóval van bajom rendesen
aki tud az azt mondja hogy nem szabad!
én nem tudok
Egykerózni szeretnék megtanulni , valaki adna tanácsokat?
Nagyon megköszönném :)