Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kik cserélik? Akkor szoktak kormányt cserélni, ha merevebb, vagy könnyebbet akarnak feltenni...A KTM gyárilag szerelte Renthallal és Magurával is. Én nem is cseréltem át...
kedves supermotosok!

olvasgatok olvasgatok és látom hogy lehet kormányokat kapni a mocikra renthal meg pazzar stb.
szóval mi a különbség aközött a két kormány közt amin van merevitő és amelyiken nincs?!
miért fontos hogy egy ilyenre cserélik a gyáriakat?
KTM kereskedésből...
Nem tudjátok honnét tudnák rendelni neten csúszógyűrűt?
azért a barátnődre is maradjon "energiád"!
Ismerek egy motoros terapeutát, kifejezetten a csukló erősítés, és a marok gyakorlatok a területe.
Most a KTM topicban vív Giraffe-al...
az a nagy helyzet, hogy már most is alkalmas. lehet izgulni, mert a héten elkezdtem erősíteni is!
az a gond, hogy kb. a motor feléről van szó, amit amúgy kölcsönbe kértem, mert nekem is tartoztak (azóta is tartoznak) vele, de már lehet nem is látom soha azt a pénzt, és így engem is zavar. meg amúgyis ellenzi faterom hogy motorozok, amikor a crm-et hazavittem, olyan liturgiát nyomott, hogy így összevágja flexxel meg úgy - amikor az exc-t arra már nem is mondott semmit... bonyolult a döntés, de majd a válság megszüli. ha kapok rá értelmes ajánlatot időben, akkor megy - bár fájó szívvel
Most, itt szakítottatok?
Jól vagy tesa? Kezed gyógyulgat? Mikor lesz alkalmas a "nyélgáz" mozdulatra?
Üdv! tavaly vettem nem emlékszem pontosan, de holnap Beb meg tudja mondani pontosan az árát. Asszem 6 rugó volt, vagy e körül...
Üdv Jocó!Látom már az újfajta első sárvédő van a gépeden.Mennyiért osztogatnak egy ilyet ha szabad tudnom?
na mindjárt én is megsimogatom kicsit a gépecskét
tegnap kitoltam egy kicsit a cangát. Legközelebb már egy egész napra szeretném elővenni...
A memóriád régen sem volt jó, de még most sem az igazi....
Menj csak, én is mindjárt indulok.
Beugrott...mintha rá egy hét múlva talán lett volna egy nemfogadott hívásom... biztos, akkor akartad mondani, hogy nem jössz egy héttel előtte... Mindegy...most megyek motorozni...
Gondoltam hogy nem fogsz rá emlékezni. Nem is Te lennél. De ha gondolod kérek neked egy híváslistát.
Engem? Valaki mást...
de azóta.... hívtalak csak hiába.
Tényleg, de mintha az utolsó mondatod az lett volna, hogy jövök holnap szerelni, és berakom a rádiót a Caddybe...én meg mintha azt mondtam volna, hogy a gumi meg a tepsi sorsát döntsd el végre, de azóta....
Ezt én is kérdezhetném!
én azt mondom neked, hogy ne add el. mindenki életében vannak ilyen történések. ha vissza adod a pénzt, akkor sem lesz semmivel jobb, mert más fogást fog rajtad keresni! ez csak duma!

ez egy apa fiú kapcsolatnál, mondhatni életkori sajátosság (pszichológia)
azért azt hozzáteszem hogy a maradékból is két-kerék lesz
egyre jobban kezdődnek sarkosodni az ellentétek az öreggel, és sok pénze van benne, amit mostanában szeret is a szememre vetni ahol csak tud, és megelégeltem, máshogy pedig sajna nem tudom neki visszaadni. dióhéjban ennyi. de nem könnyű döntés, most hogy olvasgattam milyen programokat tervezgettek...
na miért már?