Kik cserélik? Akkor szoktak kormányt cserélni, ha merevebb, vagy könnyebbet akarnak feltenni...A KTM gyárilag szerelte Renthallal és Magurával is. Én nem is cseréltem át...
olvasgatok olvasgatok és látom hogy lehet kormányokat kapni a mocikra renthal meg pazzar stb.
szóval mi a különbség aközött a két kormány közt amin van merevitő és amelyiken nincs?!
miért fontos hogy egy ilyenre cserélik a gyáriakat?
az a gond, hogy kb. a motor feléről van szó, amit amúgy kölcsönbe kértem, mert nekem is tartoztak (azóta is tartoznak) vele, de már lehet nem is látom soha azt a pénzt, és így engem is zavar. meg amúgyis ellenzi faterom hogy motorozok, amikor a crm-et hazavittem, olyan liturgiát nyomott, hogy így összevágja flexxel meg úgy - amikor az exc-t arra már nem is mondott semmit... bonyolult a döntés, de majd a válság megszüli. ha kapok rá értelmes ajánlatot időben, akkor megy - bár fájó szívvel
Beugrott...mintha rá egy hét múlva talán lett volna egy nemfogadott hívásom... biztos, akkor akartad mondani, hogy nem jössz egy héttel előtte... Mindegy...most megyek motorozni...
Tényleg, de mintha az utolsó mondatod az lett volna, hogy jövök holnap szerelni, és berakom a rádiót a Caddybe...én meg mintha azt mondtam volna, hogy a gumi meg a tepsi sorsát döntsd el végre, de azóta....
én azt mondom neked, hogy ne add el. mindenki életében vannak ilyen történések. ha vissza adod a pénzt, akkor sem lesz semmivel jobb, mert más fogást fog rajtad keresni! ez csak duma!
ez egy apa fiú kapcsolatnál, mondhatni életkori sajátosság (pszichológia)
egyre jobban kezdődnek sarkosodni az ellentétek az öreggel, és sok pénze van benne, amit mostanában szeret is a szememre vetni ahol csak tud, és megelégeltem, máshogy pedig sajna nem tudom neki visszaadni. dióhéjban ennyi. de nem könnyű döntés, most hogy olvasgattam milyen programokat tervezgettek...
olvasgatok olvasgatok és látom hogy lehet kormányokat kapni a mocikra renthal meg pazzar stb.
szóval mi a különbség aközött a két kormány közt amin van merevitő és amelyiken nincs?!
miért fontos hogy egy ilyenre cserélik a gyáriakat?
Most a KTM topicban vív Giraffe-al...
Menj csak, én is mindjárt indulok.
ez egy apa fiú kapcsolatnál, mondhatni életkori sajátosság (pszichológia)