Bevallom a DRZ helyett SXV-t akartam venni, de egy debreceni és egy pécsi márkakereskedő is lebeszélt róla, ahelyett, hogy eladta volna a készleten lévő példányt
Csak be kéne, hogy szerezzek egy KTM-et, nem gondoltam volna, de hiányzik az LC 4. De még a lakáson sokmindent kell alakitani, ezért el(hó)napolom...remélem a DRZ tuning jól sikerül...
én a Gin Tonic-ért rajongok. van egy barátom aki azt mondja, hogy bármit adhatnak nekem csak azt ne, mert aggresszív leszek tőle. ezt csak azért mondja, mert egyszer egy italozás közben hadonásztam, ő meg belehajolt egy színlelt ütésbe. -------eltört az orra!
Bevallom, Egerben az étteremben nem mertem tokaji bort kérni, még a pincér belerakott volna valamit. De amúgy én tényleg az egri száraz borokat szeretem. Meg ha már alkohol, akkor a Cuba Librét...rum,cola,lime,jég
cimbora, akinek tudok segítek! gyorsba megoldódott a dolog. mondjuk én mindig csak akkor vagyok nyugodt, ha már a kezemben van a cucc. jöhet minden mailben!
nehogy rosszúl legyél nekem itt éjjelre! én csak most kezdtem borozni! Mindenkinek az EGÉSZSÉGÉRE!
Jól telezabáltam magam a középkori étteremben....áááá...rooftop! nagyon köszi a segitséget a dugót illetően! Jól átb...tak a Jb-Technél, ráadásul a cserével kapcsolatban is hazudtak. Részletesen, majd emailen. Holnap küldöm az egyéb dolgokat!
Ja.
Most X-Ray Serpent és egy Tamiya, mind 1:10 a Serpent nitrós.
Ezekkel versenyeztem régebben.
De amit már rég szeretnék az egy 1:8 buggy, rally szettel.
télleg? hát én még soha nem láttam itt,se a városban,se a gokartpályán.pedig elég sokat kint voltam,motorral is,meg csak nézelődni is. megnézném azt a verdát bevetésben...biztos ravasz,tele van aggatva mindennel
nehogy rosszúl legyél nekem itt éjjelre! én csak most kezdtem borozni! Mindenkinek az EGÉSZSÉGÉRE!
Most X-Ray Serpent és egy Tamiya, mind 1:10 a Serpent nitrós.
Ezekkel versenyeztem régebben.
De amit már rég szeretnék az egy 1:8 buggy, rally szettel.
Szerintem ez azért jobb.