Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bevallom a DRZ helyett SXV-t akartam venni, de egy debreceni és egy pécsi márkakereskedő is lebeszélt róla, ahelyett, hogy eladta volna a készleten lévő példányt
amit írtál azt a véleményt osztom én is, de van innen a fórumról is társunk, akinek az van és meg van elégedve!
gyakorlatilag is
ohhhh, gratulálok! most irtam az apriliás fórumba, nézzétek meg
március 13. áig meg lesz neki de az enyém lesz már rátettem az előleget
Csak be kéne, hogy szerezzek egy KTM-et, nem gondoltam volna, de hiányzik az LC 4. De még a lakáson sokmindent kell alakitani, ezért el(hó)napolom...remélem a DRZ tuning jól sikerül...
én a Gin Tonic-ért rajongok. van egy barátom aki azt mondja, hogy bármit adhatnak nekem csak azt ne, mert aggresszív leszek tőle. ezt csak azért mondja, mert egyszer egy italozás közben hadonásztam, ő meg belehajolt egy színlelt ütésbe. -------eltört az orra!
meg van. elméletileg március 13dikán fog véglegesen gazdát cserélni!
z
a 660 SMC megvan még?
Bevallom, Egerben az étteremben nem mertem tokaji bort kérni, még a pincér belerakott volna valamit. De amúgy én tényleg az egri száraz borokat szeretem. Meg ha már alkohol, akkor a Cuba Librét...rum,cola,lime,jég
itt jön a csavar. ugyanis nagyon ritkán iszok egri bort. inkább a Tokaji-t preferálom. most is Tokaji furmint van a menüben!
Nnnnna, Egerben könnyű borozni, jóféle minőségi szinten biztosan nem tablettás
cimbora, akinek tudok segítek! gyorsba megoldódott a dolog. mondjuk én mindig csak akkor vagyok nyugodt, ha már a kezemben van a cucc. jöhet minden mailben!

nehogy rosszúl legyél nekem itt éjjelre! én csak most kezdtem borozni! Mindenkinek az EGÉSZSÉGÉRE!
Jól telezabáltam magam a középkori étteremben....áááá...rooftop! nagyon köszi a segitséget a dugót illetően! Jól átb...tak a Jb-Technél, ráadásul a cserével kapcsolatban is hazudtak. Részletesen, majd emailen. Holnap küldöm az egyéb dolgokat!
nekem kezd elegem lenni a nitrobol, a carson benzines, semmit nem kell állitgatni, csak a gázt kell huzni! Good night!
Ja.
Most X-Ray Serpent és egy Tamiya, mind 1:10 a Serpent nitrós.
Ezekkel versenyeztem régebben.
De amit már rég szeretnék az egy 1:8 buggy, rally szettel.
Ma egyébként kinnt quadoztunk a határban, volt sí meg snowboard is és jó nagy hó. Megyünk holnap is.
Mit mivel?
Én úgy tudom oda adtak el 1-et, és az még most is ott van.
Szerintem ez azért jobb.
télleg? hát én még soha nem láttam itt,se a városban,se a gokartpályán.pedig elég sokat kint voltam,motorral is,meg csak nézelődni is. megnézném azt a verdát bevetésben...biztos ravasz,tele van aggatva mindennel
te mivel nyomod?