az egész ott kezdődött,h rendeltem egy dugattyút, vezérműtengelyt, szelepet. természetesen 5 hét után megkaptam, holott a telefonban 3 naponként mondták,h már "itt kellene lennie". aztán megjött, 4 szelep helyett csak kettő volt. a másik kettő megjött 4 hére rá. aztán beszerelés előtt nézegetjük a dugót, ugyanolyan mint a gyári, "mi ezen az emelt kompressziós téma?" kérdezem a szerelőt. megnéztem a dobozon a dugó gyári számát, wiseco+google+szám, aztán látom,h az csak a gyári, nem emelt komp. természetesen nem tudják,hogy fordulhatott ez elő.....de, küldjem vissza, 3 nap múlva kicserélik. a biztonság kedvéért felhivtam egy munkatársát, nincs ilyen raktáron, újabb szállitmány 4-5 hét múlva.......nnna erre besokalltam, aztán rooftop kolléga kisegitett....
Szélesítést terveznek, meg ha megveszik a hátsó területet, akkor oda egy off-road szakaszt.
Bár volt már szó, aszfaltozott ugratókról is.
SM ob tutira nem lesz, utálják görényesiéket ott. (is)
Szólók időben mit tervezünk.
Szia!
Nyáron voltam sokat Kecskeméten jó a pálya. Mikor kezdik a hosszabbítást?
Pár hete le akartunk menni Kakucsra motorozni egy jót meg edzeni az ICE BEAR-re de aztán utcai motorozás lett belőle.
Szólj ha lesz valami motorozás.
Jó nekem az SXV!
Ha jó karburátor van rajta és a motor is jó akkor nem sokat kell tökölni az állítgatással. Az egyszerű gépeket meg álltalában nem is lehet rendesen beállítani. Vegyél egy jó 1:8 nitrót vagy egy széles 10-est ezeknél nincs nagyobb élmény.
Szia,
Itt hazárd megyében, a narancs szín a menő.
Terveznek a haverok egy szezonnyitó pályázást, a Kecskeméti go-kart pályán.
Jó lenne egy komolyabb SM brigádot összehozni.
Jó érdes aszfalt, eléggé tapadós, időmérés van, mézes pálinka is, hús is akad a grillre...már csak az időpont hiányzik. Bár a pálya már nyitva van!
Utána meg sok Kakucs, ha tehetjük Pannónia ring, aztán majd meglátjuk még mi lesz. Te mivel nyomod idén? SXV? Vagy elhozzam Róma mellől azt a 660-ast?
Laca ezt még véletlenül se hidd el! gondolom ki mondta és azt is hogy miért. teljesen egyszerű a dolog. beparázol, bevásárolsz most. hogy miért is? mert kevés a forgalma jelen pillanatban!
Régen igen, de azóta változtak a szabályok, és szeretnének megint.
Jó lenne.
Ezt nem oldották még meg.
Bár volt már szó, aszfaltozott ugratókról is.
SM ob tutira nem lesz, utálják görényesiéket ott. (is)
Szólók időben mit tervezünk.
Teljesen véletlenül találtam ezeket a lányokat itt a videók közt.
Kemény muffu lányok hajaj!
Nyáron voltam sokat Kecskeméten jó a pálya. Mikor kezdik a hosszabbítást?
Pár hete le akartunk menni Kakucsra motorozni egy jót meg edzeni az ICE BEAR-re de aztán utcai motorozás lett belőle.
Szólj ha lesz valami motorozás.
Jó nekem az SXV!
Itt hazárd megyében, a narancs szín a menő.
Terveznek a haverok egy szezonnyitó pályázást, a Kecskeméti go-kart pályán.
Jó lenne egy komolyabb SM brigádot összehozni.
Jó érdes aszfalt, eléggé tapadós, időmérés van, mézes pálinka is, hús is akad a grillre...már csak az időpont hiányzik. Bár a pálya már nyitva van!
Utána meg sok Kakucs, ha tehetjük Pannónia ring, aztán majd meglátjuk még mi lesz. Te mivel nyomod idén? SXV? Vagy elhozzam Róma mellől azt a 660-ast?