Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egész ott kezdődött,h rendeltem egy dugattyút, vezérműtengelyt, szelepet. természetesen 5 hét után megkaptam, holott a telefonban 3 naponként mondták,h már "itt kellene lennie". aztán megjött, 4 szelep helyett csak kettő volt. a másik kettő megjött 4 hére rá. aztán beszerelés előtt nézegetjük a dugót, ugyanolyan mint a gyári, "mi ezen az emelt kompressziós téma?" kérdezem a szerelőt. megnéztem a dobozon a dugó gyári számát, wiseco+google+szám, aztán látom,h az csak a gyári, nem emelt komp. természetesen nem tudják,hogy fordulhatott ez elő.....de, küldjem vissza, 3 nap múlva kicserélik. a biztonság kedvéért felhivtam egy munkatársát, nincs ilyen raktáron, újabb szállitmány 4-5 hét múlva.......nnna erre besokalltam, aztán rooftop kolléga kisegitett....
Jéééé, te még élsz? Azt hittem elvittek az ufo-k...
Egy ilyenben én is benne lennék, ha addigra sikerül befejezni a motort
Ez a Jb-Tech-es infó érdekelne engem is ha lehet, ők forgalmazzák a Wisecot ugye?
Helló!
Régen igen, de azóta változtak a szabályok, és szeretnének megint.
Jó lenne.
Pedig volt már VB és EB futam is a kecskeméti gokartpályán...
Nemzetközi versenyt szeretnének rendezni és ahhoz rövid a pálya.
Ezt nem oldották még meg.
A tavalyi Hírös kupa után már megszerezte a pálya...
A gokart miatt akarják megtoldani hogy homológ legyen a pálya.
Szélesítést terveznek, meg ha megveszik a hátsó területet, akkor oda egy off-road szakaszt.
Bár volt már szó, aszfaltozott ugratókról is.
SM ob tutira nem lesz, utálják görényesiéket ott. (is)
Szólók időben mit tervezünk.
Szép napot!

Teljesen véletlenül találtam ezeket a lányokat itt a videók közt.
Kemény muffu lányok hajaj!

Szia!
Nyáron voltam sokat Kecskeméten jó a pálya. Mikor kezdik a hosszabbítást?
Pár hete le akartunk menni Kakucsra motorozni egy jót meg edzeni az ICE BEAR-re de aztán utcai motorozás lett belőle.
Szólj ha lesz valami motorozás.
Jó nekem az SXV!
Ne legyél rá büszke!
Ha jó karburátor van rajta és a motor is jó akkor nem sokat kell tökölni az állítgatással. Az egyszerű gépeket meg álltalában nem is lehet rendesen beállítani. Vegyél egy jó 1:8 nitrót vagy egy széles 10-est ezeknél nincs nagyobb élmény.
üdv mindenkinek! ha tudtok valakit akit érdekelhet az exc-m, szóljatok! eladó...
Szia,
Itt hazárd megyében, a narancs szín a menő.
Terveznek a haverok egy szezonnyitó pályázást, a Kecskeméti go-kart pályán.
Jó lenne egy komolyabb SM brigádot összehozni.
Jó érdes aszfalt, eléggé tapadós, időmérés van, mézes pálinka is, hús is akad a grillre...már csak az időpont hiányzik. Bár a pálya már nyitva van!
Utána meg sok Kakucs, ha tehetjük Pannónia ring, aztán majd meglátjuk még mi lesz. Te mivel nyomod idén? SXV? Vagy elhozzam Róma mellől azt a 660-ast?
igyó ezerbocsi akinek ami félrenyomódott a telefon...nemazén hibbám
Lálálé , lálálálálé, veszélyes az út, hukkk, hazafelé .......
aki esetleg szokott torrentezni, azoknak ajánlom ezt!
Laca ezt még véletlenül se hidd el! gondolom ki mondta és azt is hogy miért. teljesen egyszerű a dolog. beparázol, bevásárolsz most. hogy miért is? mert kevés a forgalma jelen pillanatban!
jó éjt!
nnnnnnnnnna, jóéjt mindenkinek! ma este ugyanitt!
annak idején engem is lebeszéltek róla, nekem is így lett a 660as!
mit fogok én kapni az apriliásoktól...