Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Hát igen az volt a gépen még az előző gazdiná csak sajnos akor nem volt még annyi plusz pénzem hogy azt is kifizessem.Ekkor kicsit vissza lett butítva a gép.A full akra rendszert, a karbit meg a brembo radiális munkahengert ill a szinterezett úszóágyas féktárcsát sem vettem már meg.Annyi pénzt sikerült gyűjtenem addigra hogy megvegyem a motort és átírassam.A kölcsönt nagyon rühellem ezért azt nem is kértem senkitől de féltem hogy a motor meg elfogy mire annyi pénzem lesz hogy megtudjam veni minen plussz sallangal.
Szeretnék ügyes lenni! annyiért bármikor vevő lennék egyre!Ha tudsz ne tartsd vissza!
És miért is szedted szerteszanaszéjjel?
egy kis maradék a crm ből
Mi ez Laci? Valódi robbantott ábra ?
Hello! Nekem Mátészalkán festették 10 e/db. Nem fűzték ki, gyárilag fekete volt, de lecsiszolták. Az Excel felirat megvan sablonon a fényező srácnak.
olom Borsika
Hello!
Grat a karbihoz, nem volt könnyű beszerezni!
Bekarburálni majd biztos be kell, de majd tavasszal, ha melegebb lesz! Ekkor lehet szórakozni azzal, hogy emelsz-e a tűn, mekkora alapjárati ill. főfúvókát teszel bele. Természetesen mindent ki kell nyitni, légyszűrőházat, kipufogót. A tűt rögzítő csavar érzékeny! Könnyű félretekerni benne a menetet, csak óvatosan vele!
Az elektromos csatlakozónál a lényeg, hogy ugyanarra a színű vezetékre kösd rá a párját. Egyszerű. Aztán szigszalag.
A gyorsító pumpa nyomókarját érdemes összedrótozni a gázbowden által működtetett szerkezettel, hogy mégdurvábban azonnal vegye a gázt. Semmi holtjátéka ne legyen. Hirtelen ennyi.

Hamiricsi:
Az utolsó képedet elnézve már most fcr41-es van a te motorodon. Azon van ennyi túlfolyócső ilyen állásban. Ha ügyes vagy 50-ért már kapsz
hát ez igaz de fogalmam nicsne menyibe kerül egy ilyen
hát meghirdeted azt meglátod,mert ugyebár mindenre van vevő csak ki kell várni
power tape
na jó nem fájdítom tovább . . . . . . . . . . . . . 100 ért adtam el ezt a szettet,igaz tárcsák nélkül kb 50-60 % os slickekkel
tankod alja mivel van leragasztva h ne karcold össze? mert a sima matrica nekem felhólyagosodott.
valszeg igazad van én is arra tippeltem, de majd megmondja hogyan készült. áhh ne fájdítsd a szívem smhooligan most akarok venni sm szettet és pontosan ilyenre megcsinálni
na azt megköszönném

és eladni el lehet az ilyet?
a keréknek az a része mi félbe van festve smhooligan koléga képén. na nekem az csak 4.25 széles és jólenne 5ösre cserélni.
Ha minden jól megy hétvégén megyek a kerekeimért aztán megkérdem azt is mennyi az 5 colos ráf.
Z papának is kell érdeklődnöm pár dolog után,még 1 kérdés nem kerül semmibe
Mi az a ráf?:D
Nekem van egy csomó. hajba való
De most tényleg , mi az a ráf? csak kiváncsi vagyok
bonts valami piát Lacikám
Speedekben a 600ccm körül néztem
De smben szerintem egy 400 körül is elég lenne
woah
özlet = üzlet
azaz.
te nagy özlet ember vagy , nemtudod hogy menyibe lehetne elpasszolni a 4.25ös ráfomat és venni 5öst?
és mekkora ccm ben kb?
itt a tuti
Még sm/endúro kategóriában nem nagyon néztem körül a tipusok közt.
Eddig speedmocikat néztem , azt szerettem volna de az anyagi keretem szükös és hát sm /endúró kicsit olcsóbb ugyanabban az évjáratban mint a speed.
Na meg apukám is ellenzi az utóbbit .