Hát igen az volt a gépen még az előző gazdiná csak sajnos akor nem volt még annyi plusz pénzem hogy azt is kifizessem.Ekkor kicsit vissza lett butítva a gép.A full akra rendszert, a karbit meg a brembo radiális munkahengert ill a szinterezett úszóágyas féktárcsát sem vettem már meg.Annyi pénzt sikerült gyűjtenem addigra hogy megvegyem a motort és átírassam.A kölcsönt nagyon rühellem ezért azt nem is kértem senkitől de féltem hogy a motor meg elfogy mire annyi pénzem lesz hogy megtudjam veni minen plussz sallangal.
Szeretnék ügyes lenni! annyiért bármikor vevő lennék egyre!Ha tudsz ne tartsd vissza!
Hello!
Grat a karbihoz, nem volt könnyű beszerezni!
Bekarburálni majd biztos be kell, de majd tavasszal, ha melegebb lesz! Ekkor lehet szórakozni azzal, hogy emelsz-e a tűn, mekkora alapjárati ill. főfúvókát teszel bele. Természetesen mindent ki kell nyitni, légyszűrőházat, kipufogót. A tűt rögzítő csavar érzékeny! Könnyű félretekerni benne a menetet, csak óvatosan vele!
Az elektromos csatlakozónál a lényeg, hogy ugyanarra a színű vezetékre kösd rá a párját. Egyszerű. Aztán szigszalag.
A gyorsító pumpa nyomókarját érdemes összedrótozni a gázbowden által működtetett szerkezettel, hogy mégdurvábban azonnal vegye a gázt. Semmi holtjátéka ne legyen. Hirtelen ennyi.
Hamiricsi:
Az utolsó képedet elnézve már most fcr41-es van a te motorodon. Azon van ennyi túlfolyócső ilyen állásban. Ha ügyes vagy 50-ért már kapsz
valszeg igazad van én is arra tippeltem, de majd megmondja hogyan készült. áhh ne fájdítsd a szívem smhooligan most akarok venni sm szettet és pontosan ilyenre megcsinálni
Ha minden jól megy hétvégén megyek a kerekeimért aztán megkérdem azt is mennyi az 5 colos ráf.
Z papának is kell érdeklődnöm pár dolog után,még 1 kérdés nem kerül semmibe
Még sm/endúro kategóriában nem nagyon néztem körül a tipusok közt.
Eddig speedmocikat néztem , azt szerettem volna de az anyagi keretem szükös és hát sm /endúró kicsit olcsóbb ugyanabban az évjáratban mint a speed.
Na meg apukám is ellenzi az utóbbit .
Hát igen az volt a gépen még az előző gazdiná csak sajnos akor nem volt még annyi plusz pénzem hogy azt is kifizessem.Ekkor kicsit vissza lett butítva a gép.A full akra rendszert, a karbit meg a brembo radiális munkahengert ill a szinterezett úszóágyas féktárcsát sem vettem már meg.Annyi pénzt sikerült gyűjtenem addigra hogy megvegyem a motort és átírassam.A kölcsönt nagyon rühellem ezért azt nem is kértem senkitől de féltem hogy a motor meg elfogy mire annyi pénzem lesz hogy megtudjam veni minen plussz sallangal.
Szeretnék ügyes lenni! annyiért bármikor vevő lennék egyre!Ha tudsz ne tartsd vissza!