Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyelj oda a hátsó gumira, mert a száma alapján hard keverék...
A 2-3 körös a 6.000,- az új 9.000,-
de van1-2 95-ös is...
De te használtat mondtál...ez meg új Bár lehet, hogy egy 95-ös elsőre azért befizetnék valamikor...
Az idei sm ob az érdeklődés hiánya miatt elmarad... a megvásárolt jegyek visszaválthatók, vagy a Görényesi a háztetőn című darabra érvényesek...
Ja, emlékszem. 125-ös mocira kerestél első gumit hátra...6.000-ért adtam volna...
120/60...ilyen számok vannak rajta, hogy m2616, 373, x058
Idei Sm Bajnokságról tudtok valamit?
És mi a gumi mérete? Mikori gumi?
komoly
Vettem gumit hátra, teljesen új Dunlop KR 133...szereléssel, belsővel 10.800 FT
Ujra divatba jön a csere kereskedelem. Bár mit cserélek mire ha semmim nincs?
Tévedsz ,mert itt már addigra fizetés sem lesz, csak élelmiszerjegy
Nekem 2011ben lesz fizetés emelés (lenne mert nem várom meg ) de gondolom az is 3e el aztán mehetsz dógodra'
Enyémet nézegessed inkább szorgalmasan, nem kellene érte messzire se menni
SM Laca említette a hétvégén, hogy megemelték a motorex árakat. Valóban így van, bár nem a duplája, de elég dúrva az emelés( csak egy pl. Power Synt 10w/60 3500.-ról 4000.-ra a 4L-es kiszerelés 13400.-ról 15200.- emelkedett)
De ez sajnos nem csak a motorex olajra vonatkozik, szinte mindent megemeltek 15-20%-al, kivéve a fizetést
bocsi az off ért
Eladósorba kerül 1 garnitúra gumim.

Első: Metzeller SportTech M1 -300 km et futott, 110/70 R17 - 15000 ft

Hátső: Metzeller Me55A Metronic - 500 km et futott, 150/70 R17 - 14000 ft

a kettő együtt 25000 ft ért elvihető

Szabó Ádám
mxrider47@gmail.com
06-30-718-3923
az jó gumival még a 2es ekét is elvinné
a bergre felrakok neked egy forgótárcsás sószórót, aztán mehetsz Isten hírével!
Pont tegnap cseverésztünk sógival pólóban az udvaron, mondom de zsirság lehetne ma csapatni, dehát mind a kettőnknek offon van a masina oszt ma meg visszazuhantunk a cudarságba

Ha lenne endúrószettem bírnám a telet
Megyünk majd előtted börnautolva aszt felszáritjuk ,vagypedig rutintalan maracc
itt közelít a 20 hoz
hogy megyek így vasárnap rutinozni
köszi a segítséget Neked és Tamásnak is!
csak azért kérdeztem,mert vacillálok(vacilláltam) 640es KTM és DRZ között.Sokat használom közúton is és felénk köcsögök az autósok és ha nem mész motorral úgy,hogy ne érjenek utol akkor(igaz hogy nem jön szembe senki) de akkor is úgy előznek meg hogy közbe letolnak az útról és menjek az árok szélén...és ezt nagyon rühellem
csak ezért volt ez az utazótempós kérdés...
És amúgy (természetesen) a 640es javára dölt el a dolog...találtam is egy elég fajentosat...
hát nekem is, 370 + 80 , + a bandit ami mégegy fél milla volt...