Új korában ez is elég jól bírta a vizet, de mostanában már sajnos nem annyira...mondjuk ahogy elnézem, ennyi idő alatt mint mióta ez a csizma megvan nekem, a többség itt elhasznál vagy 3 párat
Ja...tavaly Erdélyben a másik előnye is kijött a dolognak, második nap de. szarrá áztunk, akinek kivehető belsejű csukája volt az másnap reggel száraz csizmát vehetett fel, én meg végiglubickoltam a maradék 2,5 napot a csuromvizes belsejű Gernyómban...
Igen ez így van, meg volt, hogy egy csimmába vagy 2 kiscsukát használtam el, mert elkopott a betét csuka...de jó találmány, mert van hogy a csizmának kikopik belűl a sarka, oldala stb...
Szerintem leginkább a higiénia terén lehet értelme (tisztítható, adott esetben cserélhető) + beázik a csizma, valamivel gyorsabban megszárad.
Védelem terén nem hiszem hogy jobb volna mint egy hasonló kategóriájú "hagyományos" csizma...bár ilyen belső csizmás verziót még nem teszteltem fetrengésileg
Szerencsére nem vagyok sértődős fajta...meg veled tényleg kölcsönös az adok-kapok, abba belefér egy-egy ilyen poén (még ha az ilyesmi sztem nem is igazán való egy nyílt fórumba)...
http://www.youtube.com/watch?v...