Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert csak melletted volt hely na most már kettő helyen is fent vannak a képek
Ezek meg mit vigyorognak
Én nem tehetek semmiről, te álltál mellém
upsza :D elnéztem a topikot:) az endurocrosszba akartam tenni ejj sanya ez is miattad volt ,mert itt láttalak meg
hy mindenkinek itten vannak a fotók a "végéről"
Nem ért az térdig...meg pisztrángot se láttunk benne, csak Daciat
ó jeee
Az énekelte a Rock my Amadeust
FALCO csizma jócsizma
Új korában ez is elég jól bírta a vizet, de mostanában már sajnos nem annyira...mondjuk ahogy elnézem, ennyi idő alatt mint mióta ez a csizma megvan nekem, a többség itt elhasznál vagy 3 párat
...de azt nem mondta Laci, hogy ne ebben állj a térdig érő vízbe mikor pisztrángra horgászol
a G12-be már nehezen talál be a víz....mondjuk ki még nehezebben
Ja...tavaly Erdélyben a másik előnye is kijött a dolognak, második nap de. szarrá áztunk, akinek kivehető belsejű csukája volt az másnap reggel száraz csizmát vehetett fel, én meg végiglubickoltam a maradék 2,5 napot a csuromvizes belsejű Gernyómban...
Az emilje nekemis megvan, csak sztem ez lepattant a rénszarvasok közé
denx....a Gearne család tagjait, vagy 9 éve, igaz idén SM re egy kopott, használt Fox -ot de, azért mert a Gearnet sajnáltam elkoptatni
tudom!

Az enyém is a fórumnak szólt csak nagy a fesztávom és belekerültél az ölelésbe!

Írtam a Szay(b)er gyereknek!
Te milyen csizmát használsz?
Igen ez így van, meg volt, hogy egy csimmába vagy 2 kiscsukát használtam el, mert elkopott a betét csuka...de jó találmány, mert van hogy a csizmának kikopik belűl a sarka, oldala stb...
Mondjuk ez nem jutott az eszembe. Sisakban, és bőrruhában is jó ha tisztítható a belseje.
Ok! Respect! Zsiráfot pedig ismerni kell, soha nem akar rosszat.
De, majd ha beindul a szezon minden máshogy lesz.
Ez nem személyedre szólt, hanem a fórumnak ....
Szerintem leginkább a higiénia terén lehet értelme (tisztítható, adott esetben cserélhető) + beázik a csizma, valamivel gyorsabban megszárad.
Védelem terén nem hiszem hogy jobb volna mint egy hasonló kategóriájú "hagyományos" csizma...bár ilyen belső csizmás verziót még nem teszteltem fetrengésileg
Szerencsére nem vagyok sértődős fajta...meg veled tényleg kölcsönös az adok-kapok, abba belefér egy-egy ilyen poén (még ha az ilyesmi sztem nem is igazán való egy nyílt fórumba)...