Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggölt, ki az ágyból
JAJJ NEM CSAK PROBALTAM imitálni h mi az iphone
most?
csak az árát!

De ezt ilyen késői órán elnézem bárkinek!
helyes
hát persze!
azért álldörzsölős szmájli mert már megint szivacc
Az E-bay-en 350 Euró körül szokott menni, ennyim nem volt rá. 120-ért fórumtársunk újat is tud adni. A 39-es olcsóbb, de az én LC4-esemre nem az való, a Mikuninál jobb lett volna, de itt azt mondták, hogy a 41 az igazi. (Megjegyzem, én csak 40-nek mértem). De ha már fizetsz érte, akkor szerintem is érdemes a jobbat venni.
A gázkart és a gázbowdeneket jó eséllyel cserélni kell, ez további költséget jelent, a Mikunié nem volt jó hozzá. Viszont a szívató maradhatott az eddigi, az továbbra is a kormányról állítható, másoknak ez nem volt így.
Ha kisebb motorról származik számítani kell esetleg átfúvókázásra (ezt nem tudom biztosan). Én kaptam vele azt a gumicsövet :-) amivel fel lehet szerelni. Esetleg a légszűrővel összekötő gumicső is lehet rossz méretű, nekem ezzel sem volt baj. Viszont az elektromos csatlakozó nem stimmel, ebbe egy közdarabot készítettünk. Úgyhogy a csere eltartott vagy két órát.
Több fajta is van, a műhelyben két FCR41 nagyban eltért egymástól. Ha az Interneten szétnézel, látni fogod, hogy ilyen néven több típus is van.
Amikor megnézed, érdemes nézni azt is, hogy mennyire kopott. Van, akinek beszámították a régi porlasztót, nekem ez szóba sem került.
Kábé ennyi. De én nem értek hozzá, és nem is vagyok még a végén.
Sasa, hagytam ki valamit?
erről beszélek!
Lacinak ne mondjál ilyet,mert fogalomzavarba esik!
gyó
ezzel mimdent lehet, le is szop ha szepen kered
mert az enyem foglalt
arról lehet netezni vagyaz miaz? én nemértek ezekhez
miaz? valami lóbetegség?
fekete 8gb iPhone a kezemben
hogy miélrt nem a tiédben az övé?

en is ezt kerdezem
Üdv!

Lehet egy indiszkrét kérdésem a karbival kapcsolatban?
Mennyibe fájt?
Iletve mi az amiket cserélned kelett a mikunihoz képest?

Köszi!
Én is terveztem illetve majdhogynem meg is egyeztem eggyre csak most a melóhelyemről leépítetek és íg most nem nagyon akarok költekezni!
mérnem máséban?
zsiradék! héten intézem az eredetvizsgát!
a pöcsöm a kezemben!
fekete infrás egér. a kezemben.