Emberkék!
Valakinek esetleg,netalántán,véletlenül nincs ilyen sárvédőjjjjjje? Jelen pillanatban a KTM-nél sem lehet ilyet rendelni! Franc tudja miért?Valószinűsitem az áremelések végett!
Tamiya TNX 5.2, Traxxas Revo, Carson Gas Blaster (1:5) tegnap a gasblasterrel nyomtam, amugy az a TM, jo párszor láttam már ott, mindig ez a Black Dream, de nem tudom kié.
Akinek van kedve holnap délelőtt egy közöset futni a Margit- szigeten (6km) az írjon nekem mailt, telefonszámmal, vagy írjon ide! Terveim szerint a Margit-híd budai lábánál, vagy a budai felső rakparton találkozó (ott van parkolóhely). Vagy, ha edzettebbek vagytok és hegyi futáshoz van kedvetek lehet Fenyőgyögye is panoráma körrel (8km)! Az kalandosabb!
Valakinek esetleg,netalántán,véletlenül nincs ilyen sárvédőjjjjjje? Jelen pillanatban a KTM-nél sem lehet ilyet rendelni! Franc tudja miért?Valószinűsitem az áremelések végett!
Mi ujság SM riderek?
Nagy hála érte Zridernek!
Remélem én is megtudom mennyire jó!
De elég sokat fogytam, aztán nem árt formába hozni magam.
Jaja, most megint bele kell húznom. Az elmúlt 2 hónapot ellustiztam.
Akinek van kedve holnap délelőtt egy közöset futni a Margit- szigeten (6km) az írjon nekem mailt, telefonszámmal, vagy írjon ide! Terveim szerint a Margit-híd budai lábánál, vagy a budai felső rakparton találkozó (ott van parkolóhely). Vagy, ha edzettebbek vagytok és hegyi futáshoz van kedvetek lehet Fenyőgyögye is panoráma körrel (8km)! Az kalandosabb!
Gyertek!
aki tud kérem irjon
előre is köszi:)
Egy kis testmozgás sose árt...
Nekem naon tetszik így a hajam!
De most egy másfél óráig off. Tornátok, aztán jövök vissza!
Ja, amúgy özön!