Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem de fékezni már tudok
Szia(sztok)Csak nem vettél motort
Zolika!Ettől biztosabbat hol tudsz?Ezzel biztos nem sodródsz ki a kanyarban!Igaz kerózni nem lehet vele.
Emberkék!
Valakinek esetleg,netalántán,véletlenül nincs ilyen sárvédőjjjjjje? Jelen pillanatban a KTM-nél sem lehet ilyet rendelni! Franc tudja miért?Valószinűsitem az áremelések végett!
Háj ! mi a menő mostanában ? A csacsifogat
amit akarsz!

Hellotok!
Mi ujság SM riderek?
Egy szót se inkább a gogora hozzál egy raklap sört
Annyira ajánlgattad hogy be is szereztem egyet!
Nagy hála érte Zridernek!

Remélem én is megtudom mennyire jó!
captain flu még a vendégem
Szep estet mindenkinek hogy vagytok?
Akkor most kivasalod magadat?
Stewart mekkora ovációt kap
Hmm........... azzal a felével nincsen gond!

De elég sokat fogytam, aztán nem árt formába hozni magam.
Pedig aszongyák a szex az formába hoz...ezek szerint hiba van valahol a rendszerben (de inkább ne kezdjük el fejtegetni hogy hol )
Már itt is vagyok!

Jaja, most megint bele kell húznom. Az elmúlt 2 hónapot ellustiztam.
De legjobb Hermunen: I don't like fitness training, i like BigMäc and Coca Cola , ö tényleg semmit nem edzz... na majd most a gyár megfutattja
Meg emberileg is nagyon jo fej! Oblucki is, annyira földön maradt srácok hogy hihetettlen, delephine már egy picit...
Tamiya TNX 5.2, Traxxas Revo, Carson Gas Blaster (1:5) tegnap a gasblasterrel nyomtam, amugy az a TM, jo párszor láttam már ott, mindig ez a Black Dream, de nem tudom kié.
Motósok!

Akinek van kedve holnap délelőtt egy közöset futni a Margit- szigeten (6km) az írjon nekem mailt, telefonszámmal, vagy írjon ide! Terveim szerint a Margit-híd budai lábánál, vagy a budai felső rakparton találkozó (ott van parkolóhely). Vagy, ha edzettebbek vagytok és hegyi futáshoz van kedvetek lehet Fenyőgyögye is panoráma körrel (8km)! Az kalandosabb!

Gyertek!
Hello, nem tud valaki Yamaha DT80 (LCII)-eshez SuperMoto cuccot?:D
aki tud kérem irjon
előre is köszi:)
Én se azt mondtam hogy nem áll jól

Egy kis testmozgás sose árt...
Cióóó!

Nekem naon tetszik így a hajam!

De most egy másfél óráig off. Tornátok, aztán jövök vissza!
Látod, neked se kellett volna levágatnod a hajad, inkább még jobban megnöveszteni

Ja, amúgy özön!