Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan nincs a világon!
Feka mentes országot keresek
Akkor etesd Ámeríkááába
Nem még
Nézegetem merre volna a legjobb. De tuti hogy a határon kivülre megyek
Nemrégota dolgozok de én nem etetem a fekákat itt...
Úgy legyen ...de majd azért odajöhetnek a kopottruhás husi versenyzők csorgatni?
azállat
a kaminyomnak storyja van, ez Zupiné volt, eladta gyárnak. de remélem az idén itt lesz nálunk abban a formában mint ott a képen!
ja, azt hittem kivülröl nyomod már, bár szomszédom most is dolgozik, még a keritést is nikecellezik
Vettél új kaminyomot ..te is nézegeted a múltat de,mit hoz a jövő, arról rakj be képet
nicsak miket találtam.
Attól nem félek, mert belűl a tetőt nyomom Rockwoollal....egész nap szól a rock&woll a tetőn
akkor vigyél mindent mert hiányos a kórház raktárkészlet
nem félsz hogy leesik a nikecell ebben az idöben?
Én már le akartam ma ugrani az emeletről, csak hát nincsen rá garancia , hogy akkor tuti a mennyország turisztra száll6ok....sanszos a másik irányba visznek ..............
ezekből minden van itthon
Egy rozsdás vaslap és 6 facsavar osz kész is a kéz
én várok még márciusig azt mi is neki állunk kivüröl, meg kerités eztán jöhet az udvar! mennyire elegem van már
csak ennek a srácnak milyen durva hogy L betűben kilóg szabadon a lábából. de már utánna érdeklődtem, hogy itthon ilyet nem csinálnak!
Ha kilógna , szakítaná a kesztyűt
"fúrót"
Á nem, csak vigyél akkus fürot ha esetleg áram szünet lenne a műtét felénél, mert kézzel sokáig tart betekerni a DR uraknak
SzigetELEK egész 7végén
itthon a bőr alá bújtatják a végét.
de nem lógott ki a vége nem?
nekem is ilyen volt a kézfejemben, is ...........