igen nagyon képben van bergügyileg!
nekem tetszik a hozzáértése és hogy nagyon készséges remélem összejön a biznisz és én is megtudom milyen másnaposan körözni a pályán
Tavaly agyaltam én is azon a hatötvenesen, h beujitom magamnak a másik mellé, de végül másik lett.
Ismerem már néhány éve, gyakran elkótyavetyélek vele valamit , mert a bontott berg-cuccokkal Ő van leginkább képben idehaza. Asszem megyek hozzá néhány motyóért a héten is.
Nem s.o.s. de egy ilyet szeretnék, és ha te tudsz ilyet akkor kivárom
16 os kellene
van e mire rakni? nem akarom elkiabálni... remélem pár héten belül lesz!
Én használok ilyet és még sokkal olcsóbban vettem vacsiújba .
Ha felszerelted és beállitod a karnak a kormánytól való távolságát, ne felejtsd el meghúzni jól az alúl található hernyócsavart
ez a tiéd?
itthoni vagy kinti? milyen kipuf van rajta? mikori? mibe fájt?
ahogy Sanya mondaná "..csak a Berg.."
Luki, M-es jöhet. Asszem akkora kell
nekem tetszik a hozzáértése és hogy nagyon készséges remélem összejön a biznisz és én is megtudom milyen másnaposan körözni a pályán
Ismerem már néhány éve, gyakran elkótyavetyélek vele valamit , mert a bontott berg-cuccokkal Ő van leginkább képben idehaza. Asszem megyek hozzá néhány motyóért a héten is.
ma beszéltünk, szombaton szól hogy mit tudott intézni a mocira papírügyileg azt el megyek hozzá és ha minden ok akkor nyélbe a biznisz!
te honnan ismered öt?
megüzletelted bencsikpalival a hatötvenest
16 os kellene
van e mire rakni? nem akarom elkiabálni... remélem pár héten belül lesz!
Am van már mire felszerelni ,
új és olcsóbb? vász kosztet dász?
és nincs még egy onnan ahonnan a tiéd jött?!
Ha felszerelted és beállitod a karnak a kormánytól való távolságát, ne felejtsd el meghúzni jól az alúl található hernyócsavart
Te vagy otthon Papa!