Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Császtok!
Nem vagyok ideges alapvetöen csak kabbe f*szom ez a kép.
Szerintetek is összehozhato ez segélyböl nem? Alap..
Arra tényleg kicsi de sebaj jó lesz egy ujjas kesztyűnek
Utóbbi idő alatt nem csak az elmúlt 1,2 hónapot értettem...
Olyan nagyon rég nem lehet drágább, mert 2 éve még jóval olcsóbban lehetett kint étteremben kajálni pl....mondjuk a benzin már picivel drágább volt az tény.
megnéztem 319km tőlem a boltig!

ezt idő hiányába szinte elérhetetlen távolság, de ha egy bolt látogatós turnénak fognám fel egy-két motoros haverral egész jó program lenne
rosszúl hallottad. az ottani apeh törvényjavaslatot fogadtatott el a parlamenttel, hogy aki az euro bevezetést áremelésre használja, az egyből megy a dutyiba (authentikus forrásból!) amugy már rég drágább volt szlovákia, mint itthon!
Árak
Úgy hallottam, az utóbbi időben átjárnak a szlovákok vásárolgatni ide, mert odaát kissé drága lett minden...
a szőrösebbikre, teeeeeeeeeeee
Az attól függ melyikre akarom
nem lesz az kicsi a fejedre
Akkor legalább nem szerb, (Drágán Adjákoda ) a sapka
Ez a boltocska Banská Bystrica /Besztercebánya/-an van!Szerintem teljesen 1hónap múlva lessz készen,de akkor egy fél napot el lehet baszni mire az ember átvizslat mindent! Nem csak motormárka van több féle hanem a ruházat és felszerelési cikkek tömtelege is ékeskedik itt. http://motocykle.ktm.sk/o-firm...
Itt egy kis Teremburája nektek ...figyeljétek ki vezet, igaz nem sokáig
http://www.motocrossplanet.nl/...
Küldtem a linket!
Sanyika!
Ezt még decemberben fotóztam a gazdagságos áruházban!Megnézhetem van-é még?
GD okés olvastam, de a fórumon nem találom, eddig hogy hol csevegtetek róla!
Lehet, mert én maga vagyok az
csak nehogy féltse tőled a pozícióját és ne vegyen fel
Ja, mostanában csak azért járok melózni, hogy ne legyek otthon, mert lé az nem nagyon marad....majd lesz jobb biztos egyszer majd ha a pokolban az mellé kerülök ügyintézőnek
ÁMEN!
csak óvatosan meg ne ártson
hát nem henyélek soha
intenziven dolgozol
Hászki sapka!
...mikor odamegyek egy beteghez, rászólok, az már többé nem beteg,mert megáll a szíve,én az exitáló nővér vagyok
ne keress, itt vagyunk,,huuu