Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen beszéltem a Gézával, valami lesz a héten ...denx
Hi,
Sikerült beszélni a köridőmérőről? Csinálok róla fotókat ma.
Fújja a szél a hótót ....ennyit a tavaszi időről
Rajta vagyok az ügyön.
Várom a meghívást...csak legyen már fent a mocid
Ha egyedül mennél Én veled tartok..csak szólj...
Nem mondtam volna még?-ha én megyek motorkázni, akkor kötelező lesz Neked is velem jönni.............

Mindenképp szólok, de szerinte Te/Ti többször tudtok majd nyeregbe pattanni, mint én.
Ha meghívsz akkor kapok az esti mocizásra simán
Én is leadhatom a listát?
Ígérem, csak motos cuccosokat kérek!
AMint tartós melegebb lesz lesz kakucs garantálom
Március elején tuti megyünk sztm
Szia!

Az éjjeli motorozásban nem fogsz csalódni. Csak ne jöjjenek a rendőrök (bár azok általában nem jók)
Szia Kisfiam!

Naponta, amikor épp időm engedi! Idén szeretnék ellépni éjjel is motorkázni.
oké kösszi a vélemény

csak azért vagyok egy kicsit bizonytalan mert így ahogy most van így nagyon tetszik de akkor majd meglátom mit hoz a jövő
Kicsit hosszúnak tűnik...sztem csináld azt hogy veszel hátra mondjuk egy 45-ös lánckereket, előre meg mondjuk egy 14-est vagy 15-öst, összerakod, próbálgatod, aztán ha már látod milyen és nem vagy teljesen elégedett vele akkor változtatsz az első lánckeréken (az 3-4e Ft max, a hátsó meg majdnem a duplája, ráadásul a cseréhez ki is kell venni a kereket, ami jó nagy szopás bír lenni).
kiindulás az 13/47
sm meg 15 / 44--45--46
A 6 tizednél sztem erősen nem mindegy hogy mennyi volt a kiindulási érték

A 625-ösön 14:41 volt a legjobban bevált enduro áttétel, SM-ra meg 15:38-at használtam, ha hosszabb útra kellett menni, akkor 16:38-at.
Amúgy a gyári 16:42 (enduro) és 17:38 (SM) volt.
ok kösszi!
ha elosztjuk a hátsó lánckerék fogainak számát az első fogaskerék számával akkor kapunk egy számot ha ez átépítés után kb. 6 tizeddel csökken akkor nagyon nagy lesz az eltérés?és úgy lenne az áttételezés ahogy mondtad hogy előre nagyobbat meg hátulra kisebbet
Ezt nem nagyon lehet általánosítani...az enduronál mindenesetre hosszabb szokott lenni (tehát vagy hátra kell kisebb vagy előre nagyobb lánckerék esetleg mindkettő).
helló!
Általában egy supermoton milyen végáttétel van?
SuperMoto és KKK-topik?
remélem sikeres lesz az oktatás
Vagy átadom neki a régi tűzszerészeti szerkómat, a fészerből....én sem sztem a füstös népet ...csakmár nincsen annyi időm ilyesmire
lesz tömeggyilkossááááág
és akkor mivan
Jabba! hogy tanácsolhatsz ennek a fiatal padavannak ilyesmit
a végén még megteszi
ne idegesítsd magad.... most mondta hansolo van még lángszoró, vegyél egyet és menj el exterminátornak hozzájuk ........