Kicsit hosszúnak tűnik...sztem csináld azt hogy veszel hátra mondjuk egy 45-ös lánckereket, előre meg mondjuk egy 14-est vagy 15-öst, összerakod, próbálgatod, aztán ha már látod milyen és nem vagy teljesen elégedett vele akkor változtatsz az első lánckeréken (az 3-4e Ft max, a hátsó meg majdnem a duplája, ráadásul a cseréhez ki is kell venni a kereket, ami jó nagy szopás bír lenni).
A 6 tizednél sztem erősen nem mindegy hogy mennyi volt a kiindulási érték
A 625-ösön 14:41 volt a legjobban bevált enduro áttétel, SM-ra meg 15:38-at használtam, ha hosszabb útra kellett menni, akkor 16:38-at.
Amúgy a gyári 16:42 (enduro) és 17:38 (SM) volt.
ok kösszi!
ha elosztjuk a hátsó lánckerék fogainak számát az első fogaskerék számával akkor kapunk egy számot ha ez átépítés után kb. 6 tizeddel csökken akkor nagyon nagy lesz az eltérés?és úgy lenne az áttételezés ahogy mondtad hogy előre nagyobbat meg hátulra kisebbet
Ezt nem nagyon lehet általánosítani...az enduronál mindenesetre hosszabb szokott lenni (tehát vagy hátra kell kisebb vagy előre nagyobb lánckerék esetleg mindkettő).
Sikerült beszélni a köridőmérőről? Csinálok róla fotókat ma.
Ha egyedül mennél Én veled tartok..csak szólj...
Mindenképp szólok, de szerinte Te/Ti többször tudtok majd nyeregbe pattanni, mint én.
Ígérem, csak motos cuccosokat kérek!
Március elején tuti megyünk sztm
Az éjjeli motorozásban nem fogsz csalódni. Csak ne jöjjenek a rendőrök (bár azok általában nem jók)
Naponta, amikor épp időm engedi! Idén szeretnék ellépni éjjel is motorkázni.
csak azért vagyok egy kicsit bizonytalan mert így ahogy most van így nagyon tetszik de akkor majd meglátom mit hoz a jövő
sm meg 15 / 44--45--46
A 625-ösön 14:41 volt a legjobban bevált enduro áttétel, SM-ra meg 15:38-at használtam, ha hosszabb útra kellett menni, akkor 16:38-at.
Amúgy a gyári 16:42 (enduro) és 17:38 (SM) volt.
ha elosztjuk a hátsó lánckerék fogainak számát az első fogaskerék számával akkor kapunk egy számot ha ez átépítés után kb. 6 tizeddel csökken akkor nagyon nagy lesz az eltérés?és úgy lenne az áttételezés ahogy mondtad hogy előre nagyobbat meg hátulra kisebbet
Általában egy supermoton milyen végáttétel van?
a végén még megteszi