Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jöttél el hozzám is?
csak a motoros csajok nem szeretnek téged.
Nem is értem miért

Egyébként nem igaz, mert minden motoros csajt nagyon szeretünk...a magam részéről legalábbis
Észre vetted, hogy itt mindenki nagyon "kedvel" téged
ezabeszéd

lehet ha kisüt a nap kitolom a simsont

Jelentem: Sárbogárd-Székesfehérvár-Budapest szakasz végig napsütéses! Tavaly, pont febr. 6.-án voltam először mocizni. Sajna most nem tehetem, de úgy döntöttem, hogy nem sz@rozok, elhozom magamhoz a motorkát jövő héten.
hát nincs tul nagy választék!
mindenki ezt mondja
csak nálunk van ez a szutyok ködös redva

na menyetek motorozni
Sziasztok!

Milyen szép napunk van!
Grrr ... És melyikkel ?
de! megyek is!
Nem kéne ma egyet motorozni ?
Csajból nem vagyok válogatós szín-ileg...meg amúgy is, elég könnyű változtatni rajta Neolux spray
ez neked nem jó. nem fekete
Itt van-e már?
Na látod! Mivel valószínűleg a tehetséges motoros nem tudja azokat a 'feltételeket' teljesíteni, amit a szóbanforgó öreg rókák igen, így nem veszik el előlük a helyet...anno én is résztvehettem volna a Postabank-os 'szponzorálásnak' nevezett pénzmosásban, de a szüleim másképpen döntöttek. Akkor sajnáltam, mert lehet, hogy egész sokra vihettem volna, de így legalább a lelkiismeretünk tiszta. Bár a mai világban ez másodlagos kezd lenni...
hol?
persze, hogy nem tisztán támogatott versenyzők, mivel itthon nincs akkora kereskedelmi forgalom egy márkából sem, hogy megérje milliókat költeni egy versenyzőre. ráadásul a versenyzők színvonala is megkérdeőjelezhető, egy nemzetközi mezőnyben. tisztelet a kivételnek.