Jelentem: Sárbogárd-Székesfehérvár-Budapest szakasz végig napsütéses! Tavaly, pont febr. 6.-án voltam először mocizni. Sajna most nem tehetem, de úgy döntöttem, hogy nem sz@rozok, elhozom magamhoz a motorkát jövő héten.
Na látod! Mivel valószínűleg a tehetséges motoros nem tudja azokat a 'feltételeket' teljesíteni, amit a szóbanforgó öreg rókák igen, így nem veszik el előlük a helyet...anno én is résztvehettem volna a Postabank-os 'szponzorálásnak' nevezett pénzmosásban, de a szüleim másképpen döntöttek. Akkor sajnáltam, mert lehet, hogy egész sokra vihettem volna, de így legalább a lelkiismeretünk tiszta. Bár a mai világban ez másodlagos kezd lenni...
persze, hogy nem tisztán támogatott versenyzők, mivel itthon nincs akkora kereskedelmi forgalom egy márkából sem, hogy megérje milliókat költeni egy versenyzőre. ráadásul a versenyzők színvonala is megkérdeőjelezhető, egy nemzetközi mezőnyben. tisztelet a kivételnek.
Egyébként nem igaz, mert minden motoros csajt nagyon szeretünk...a magam részéről legalábbis
lehet ha kisüt a nap kitolom a simsont
Jelentem: Sárbogárd-Székesfehérvár-Budapest szakasz végig napsütéses! Tavaly, pont febr. 6.-án voltam először mocizni. Sajna most nem tehetem, de úgy döntöttem, hogy nem sz@rozok, elhozom magamhoz a motorkát jövő héten.
csak nálunk van ez a szutyok ködös redva
na menyetek motorozni
Milyen szép napunk van!