Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"c) nagyon hatékony tisztítóeszköz;"

E célból feltétlenül be kell szerezzek egyet, kezd már kurva nagy mocsok lenni a szobámban
remélem .eu a vége!
Öööööö...kéne
az infokukachasznosholmikra küldtem, az elküldött elemek között van, holnapra csak odaér a postás, biztosan szőke
megnézem ... szr freemail, most csak arról tudom küldeni
eddig még nem jött semmi
2007-ben a 2. futamon egy kicsit meglepett a kevés néző, aztán a superquad kategóriában is 4 versenyző indult...
Ok, rendben. Azért az elérhetőségem elküldtem mailben, márcsak a póló miatt is
ott sem volt
Idén még nem, és nem is lesz sajna
vagyis 2008-ban. Már azt sem tudom hol vagyok
rendes tőled, de akkor meg utaznom kell debrecenbe, hogy elmagyarázzam, mit és hogyan szeretnék. mert van amikor simán leírni nem elég. aki nekem készíti, régi jó cimborám, de én úgy vagyok vele, hogy mindenki keresse meg a maga pénzét, majd költse el....
Nnna úgy már teljesen más. Más: a Rabócsin az idén nem volt futam?
Komolyan de,csak nappal, este meg dugom
Ha kéri a pízt a szitás énekeld neki a:-Mintamókusfennafánhakellapénzmenjután a
áááá, nem hiszem .... komolyan ?
Szal hogy le kellene cserélnem mert nemsoká kellene műszakiztatni a gépet. vagy megpróbálkozzak ezzel?
"szponzorként" segithetek grafikai tervezésben. Barátaimnak van Debrecenben egy grafikai stúdiója. A céget arculattervezés ciménén lehúzzák évente pár millával. Ajándékba tudok rendezni egy-két logót, mintát...
ELEM NEVE: NŐ
VEGYJELE: Fm
FELTALÁLÓ: Ádám
TÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között
FELLELHETőSÉG :Nagy mennyiségben található urbánus környezetben

Fizikai tulajdonságai:

a) felülete általában színes mázzal van bevonva;
b) azonnal forr és ok nélkül fagy;
c) megfelelő eljárás alkalmazásával olvad;
d) ritkán lelhető fel szűziesen tiszta állapotában;
e) erős hangokat hallat, ha a megfelelő; helyre nyomást gyakorlunk;

Vegyi tulajdonságai:

a) könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel;
b) nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni;
c) könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül;
d) vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával;
e) az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére;

Leggyakoribb felhasználásai:

a) leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban;

b) kitünően alkalmazható relaxációs célokra;
c) nagyon hatékony tisztítóeszköz;

Elvégzett kísérletek:

a) színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk;
b) színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül;

Veszélyek:

a) nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele;
b) illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük, azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk.
Ez a húgom
bármi lehetséges!de azért azon is el kell gondolkodni, hogy egy mintáért komoly pénzt kell fizessek a grafikusnak.
Húúúúú de rusnya...csak nem valamelyikőtök bnője?
A szaturnuszon ...te Lucsiánó olyan pólón nem töröd a buksidat(ne szó szerint)hogy a GO-GO-n résztvevő tagok fórum nevei legyenek rajta, minden pólón az összes név, tök buli lenne az is
őő lenne egy kérdésem. Most jelenleg Michelin pilot gumi van a gépemen jól tapad meg minden és még nem is kopott. Viszont azt mondták hogy ezzel a műszakin alapból meghúzzák.
hol? mexikóban?