Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, köszke! :-D
Jól látom hogy már fel is használtad a képeket amiket valamelyik nap kidobáltam ide?
egy motorost (xt660 al volt) akartam megelőzni gogo2-őn rafináltan, fel is buktam
amugy meg csak köröztem lájtosan
Engem is, de hát ez ilyen.....................
Engem biztos ..
Az ám! Simán körbe motoroz minket!
Nemmentem vele de kivülrölnézve is nagyon megy és milyeneket borit vele
1x Dömsödön kölcsönadta a versenyrobeszát...baszki, halálfélelem volt a gép
Jaja
Az öreg Janibá haláljófej+jólnyomja
Rajtad semmit sem segített ez a fejreesés...
Én úgy tudom hogy a fesztivált mindig más helyszínen rendezik meg...tehát egyáltalán nem biztos hogy megint itt lesz...pedig szivesen végigzavarnám a patkányt néhányszor az enduronyomon
Majd 6x évesen meglátjuk Te hogy fogod küldeni
Egy 15 lovas robesszal Kakucson még jó hogy nem tudott megelőzni...Dömsödön mondjuk mindenkit úgy került ki mintha álltunk volna...
Jesszus...na akkor már tuti hogy én ilyenre nem megyek...ennyi ember
Tükör
Nem tecc...
Hogy az összes ocsmányirodás kapja be,lusta szemét hazudozos bagázs ..persze 13.havit ezeknek ..bocs az offért de kikéreckedet belőlem
szia
jól látod. hát úgy van hogy 20 perc egy ezredes,egész nap pedig 5ezer.nagyon jó,ha jöttök irj elötte és akkor megprobálom ugy intézni,hogy én is kitudjak menni!
lacika kjc te ha jól látom kecskeméti vagy. Azt szeretném kérdezni hogy a kacsói gokartpályára kell fizetni ha menni akarunk gépelni? és ha kell mennyit kell? Még nem voltam ott és ki szeretnénk majd próbálni amint lesz egy kis jó idő. Előri is köszi
én már szivesen aludnák csak se villahidam,se elsö tengelyem
Dolgozol, vagy?,?,,,
Egy cseppet álmatlansággal küzdök.......................
Foxgirl, Te mindig fent vagy ?, egy csomó forumon olvaslak és még ilyenkor is nyomod? Na nem baj félre ne érts.
megint mellé fogtam
Vagy mégsem!