Én úgy tudom hogy a fesztivált mindig más helyszínen rendezik meg...tehát egyáltalán nem biztos hogy megint itt lesz...pedig szivesen végigzavarnám a patkányt néhányszor az enduronyomon
Majd 6x évesen meglátjuk Te hogy fogod küldeni
Egy 15 lovas robesszal Kakucson még jó hogy nem tudott megelőzni...Dömsödön mondjuk mindenkit úgy került ki mintha álltunk volna...
szia
jól látod. hát úgy van hogy 20 perc egy ezredes,egész nap pedig 5ezer.nagyon jó,ha jöttök irj elötte és akkor megprobálom ugy intézni,hogy én is kitudjak menni!
lacika kjc te ha jól látom kecskeméti vagy. Azt szeretném kérdezni hogy a kacsói gokartpályára kell fizetni ha menni akarunk gépelni? és ha kell mennyit kell? Még nem voltam ott és ki szeretnénk majd próbálni amint lesz egy kis jó idő. Előri is köszi
amugy meg csak köröztem lájtosan
Egy 15 lovas robesszal Kakucson még jó hogy nem tudott megelőzni...Dömsödön mondjuk mindenkit úgy került ki mintha álltunk volna...
jól látod. hát úgy van hogy 20 perc egy ezredes,egész nap pedig 5ezer.nagyon jó,ha jöttök irj elötte és akkor megprobálom ugy intézni,hogy én is kitudjak menni!