Szerintem tutti a dolog márcsak azért is mert itt fillérekből kijön nekik!
Különben tele vagyok fesztiválos fotókkal és egy komplett vidivel ,de kibaszottul nem vagy rajta sehol!
lesz valami masina de hogy mi lesz az na az passz!
ha meg nem jön addig össze semmi akkor is inni tudok mint állat... ja meg hogy Bazsi vissza tudja adni a fém kupicámat de lehet addig elkopik a Jégertől!
ez komoly?
én nem hallottam még,de 100 h. ott leszek,mennyi király supermotos volt ott ,azt bánom nem tudok normálisan semmi idegen nyelvet,mert tutira becimbiztem volna egy két ökörrel
Johogy! Szét röhögtem a fejem!
Azota keresem az ilyen filmeket. Van most itt egy: "A ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső"
Állitolag ez is ilyen, este lehet megnézem.
Pappppa!Ez még mindig kevés ,de az uj ruhát felavathatod!
Nem tudom jól emlékszem-e,de ugy rémlik azt mondták a fesztiválon,hogy két év mulva ismétlés!TEHÁT?
Na akkor volt nekem is filmszakadás amikor leküdtem azt a majdnem decit
Különben tele vagyok fesztiválos fotókkal és egy komplett vidivel ,de kibaszottul nem vagy rajta sehol!
"A következő KTM-Fesztivál 2009-ben lesz. A helyszín még nem dőlt el, de az már biztos, hogy nem Magyarország, hanem egy másik európai ország lesz."
ha meg nem jön addig össze semmi akkor is inni tudok mint állat... ja meg hogy Bazsi vissza tudja adni a fém kupicámat de lehet addig elkopik a Jégertől!
én nem hallottam még,de 100 h. ott leszek,mennyi király supermotos volt ott ,azt bánom nem tudok normálisan semmi idegen nyelvet,mert tutira becimbiztem volna egy két ökörrel
ha Börni 8 az már 12
plusz vega 4 az már össz 16 az is kevés vagy beszervezzünk még valakit?
Azota keresem az ilyen filmeket. Van most itt egy: "A ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső"
Állitolag ez is ilyen, este lehet megnézem.
Nem tudom jól emlékszem-e,de ugy rémlik azt mondták a fesztiválon,hogy két év mulva ismétlés!TEHÁT?
király egy barom nem?
Azért kell a 8 darab mert enyémen elkoptattál 2-t
zéjjelzúzzuk visontai kutyaólat éjjel a tulajok ugyis be lesznek nyomva megint
AC DC Metallica GnR bármit nyomhatunk
De engem csak ha tényleg nem drága mulatság
figyu teso legyen 8 db meg devilnek bekoptatom a zsír uj ruháját 1 nap alatt
amugy laza vagy! jó cucc !