Pedig azon jössz keresztül csak lezárták a parkolot,kb végettünk is részben.Veszélyesek voltunk a forgalomra egy kicsit
épül ám a komoly pálya itt nálunk,majd oda is elmehetsz!
Ha meg jössz erre fele akkor itt is megállhatsz nálam.Füles már ugyse jár berregni én meg mindig kint vagyok szinte.
Max kiirod, és elküldöd utánvéttel levélként. Kb 200forint lenne. Vagy ha fent vagy vmi torrent oldalon akkor oda feltolod én meg leszedem
Vagy neked honnan lett meg?
hát a tavai évben szinte csak egyedül jártam a többiek inkább a P ringre mentek énnekem meg tök jó az a hely a Fülest mindig meglátogatom ha megyek de azt az utat ahol kerekeztünk nem találom
De ugye nem a karácsonyfa alá feküdtél be vele?
Ja olvastam hogy a kezed kicsit galyra ment.Két éve nekem is nyílt csuklótörés és 3hónap gipszben fincsi volt és pont a 3nyári hónap
Nem vagyok szlovák gyerek és dunaszerdahelyre szoktál járni és persze hogy megismerlek
Jo régen nem láttalak itt.Vagyis mindig utolag jajgatott füles hogy voltatok itt csapatni.Lassan beállok én is a sorba hobby szinten.
Most nem vágtam le hirtelen ki a szlovák és ki nem , de nem tudnál nekem abban segiteni hogy kassához közel van e valami fasza kis supermotozható pálya, vagy gokartpálya?
épül ám a komoly pálya itt nálunk,majd oda is elmehetsz!
Ha meg jössz erre fele akkor itt is megállhatsz nálam.Füles már ugyse jár berregni én meg mindig kint vagyok szinte.
Vagy neked honnan lett meg?
Ja olvastam hogy a kezed kicsit galyra ment.Két éve nekem is nyílt csuklótörés és 3hónap gipszben fincsi volt és pont a 3nyári hónap
Jo régen nem láttalak itt.Vagyis mindig utolag jajgatott füles hogy voltatok itt csapatni.Lassan beállok én is a sorba hobby szinten.
Hát igen az KTM SMR azzigazzí pályára De ahogy a mondás tartja ha Ló nincs jó a Szamár is
bejön ez a szín nekem is
Most nem vágtam le hirtelen ki a szlovák és ki nem , de nem tudnál nekem abban segiteni hogy kassához közel van e valami fasza kis supermotozható pálya, vagy gokartpálya?