Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haliho. Látom műxik a laptopod.. :)))
Jahh, ok, csak most így eszembe jutott! Akkor hogy helyrehozzam: így utólag is kellemes ünnepeket! - Mindenki másnak is! Üdv
Az nincs messze 180 azt pikk/pakk ott vagyok .
Akkor nézd meg a dátumot, sztem ott a bibi...vagy csak kiürítenek
ha a nagymatel@freemail.hu -ra elküldöd a pontos lakcimedet akkor kapsz karácsonyi ajándékot kicsit megkésve
Nálad nem
Kiskunhalas...tőled mindössze 150km
Köszi ...én még nem tam....itt még Müllerbá sincs az első 5ben....most elmegyek ni egy kicsit........
Szia!

Az az új, de megvan a régi is!
Hellótok! Foxy, a te mostani számod nem így kezdődik? 70/428 77... tudom, hülye kérdés, csak kaptam karácsonykor egy üdvözletet és úgy volt aláírva hogy Foxy. Visszaírni/hívni meg nem tudtam mert még nem jött meg a jézuska...
Köszi lelőhelyet megjegyezni ám ha nemtalálok embert aki átfűzi az első 18"osom,veszek az alufelnire én is
Ezek full újak, elmentem a Déli Városkapu nevű nagy gumikereskedésbe és az orrom előtt mutogatta a csávó...még az a matrica is rajta van, tényleg teljesen újak...
Ez nálam is előfordulhat?
azt azért nem hiszem, hogy zsír ujjak, csak sztem alighasználtak amiket a TeamTóthtol pattintanak le....kérdezd má meg mennyi egy "vadi új 165ös hátsó"
Bizti mindenki látta már, de nem lehet elégszer megnézni..............

http://www.youtube.com/watch?
v...
Hát persze, hogy kell csak az amnéziám, tudod...............holnap
12 az is szereléssel együtt
Aha,most én tanultam magától
Mennyiért adják 95öst..ha nem titok..
Téged érdekel még a DVD-amiről régebben beszéltünk? mert most küldöm 2 kolégának, és akkor kirnám dvd-re és mindenkinek rajta lenne a Supercross The Movie + 2 vagy 3 X-Games supermoto.

Okéy? Ezt kérdezem Lacika_ kjc-től és Devil től is
95-öst
Tudnak adni azt is...
Hát ha valaki megmondja a tekercsnek a pontos ellenállását akkor a motor saját feszültségével ki lehetne.
Csak a menetzárlat az olyan mint a lavina először 2 menet melegszik aztán 4 és igy baszódik el
Arra jó lesz...........a 95 az eléggé ritka de, a GP125 ösöknek aszem van, kérj Talmabától