Hellótok! Foxy, a te mostani számod nem így kezdődik? 70/428 77... tudom, hülye kérdés, csak kaptam karácsonykor egy üdvözletet és úgy volt aláírva hogy Foxy. Visszaírni/hívni meg nem tudtam mert még nem jött meg a jézuska...
Ezek full újak, elmentem a Déli Városkapu nevű nagy gumikereskedésbe és az orrom előtt mutogatta a csávó...még az a matrica is rajta van, tényleg teljesen újak...
azt azért nem hiszem, hogy zsír ujjak, csak sztem alighasználtak amiket a TeamTóthtol pattintanak le....kérdezd má meg mennyi egy "vadi új 165ös hátsó"
Téged érdekel még a DVD-amiről régebben beszéltünk? mert most küldöm 2 kolégának, és akkor kirnám dvd-re és mindenkinek rajta lenne a Supercross The Movie + 2 vagy 3 X-Games supermoto.
Okéy? Ezt kérdezem Lacika_ kjc-től és Devil től is
Hát ha valaki megmondja a tekercsnek a pontos ellenállását akkor a motor saját feszültségével ki lehetne.
Csak a menetzárlat az olyan mint a lavina először 2 menet melegszik aztán 4 és igy baszódik el
Az az új, de megvan a régi is!
http://www.youtube.com/watch?
v...
Okéy? Ezt kérdezem Lacika_ kjc-től és Devil től is
Csak a menetzárlat az olyan mint a lavina először 2 menet melegszik aztán 4 és igy baszódik el