Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker te nem Albert Einstein ükunkája vagy véletlenül
Az oldalán képen igen
Jegesvízbe kell rakni a tekercset.
De ha 10 perc alatt melegszik fel és ennyi alatt is hül ki akkor kettővel szinte folyamatosan lehet motorozni, csak cserélni kell!
Sanya !Tied van a yamaha Fehérnél
még mindig jobb mint az alkesz
Amikor én felébrettem ti már köröztetek
még hogy én hajnali 4 kor indultunk hogy 7 re ott legyünk az első GO-GO-n
csalós vagy
Valószínűleg a gyújtó tekercsben lehet a grimbusz, kis kontakt bibi mikor bemelegszik a tekercs, és kb 10perc múlva mehet megint kb 10 percig...nekem is ez volt, meg a 2005ös RMZ 450 is ezt csinálta...vannak szakik akik megtekercselik de pontos elérhetőséget nem tok
az a baj hogy piából csak annyit tudok inni amennyi jól esik, azért nem megyek el hogy egész este azt hallgassam ahogy rám akarják erőltetni a mézest. Inkább alszom és másnap őszinte mosollyal tudom nézni a az arcokat.
Helló Sanya,kérdeznék tőled valamit.Van egy barátom és valami Husaberg féle motorja van,amint bemelegszik a motor megáll neki.És beugrott hogy Kakucson a go-go-n mikor kitoltalak magam elött a pályáról,neked is ez volt a gondod. Mi a hiba oka?
Mert mindig elkésel
Ez csak álom marad6,max ...........................sajnos
kb. ugyan ebbe a beállításban készült 3 kép aztán lemerült az aparát
Hagyd rajta, ágaskodik az rendesen de,lehet csak az a baj , hogy rövid a gázbowden ...ha nagyon leáttételezed akkor nem tud érvényesülni a nagy newtonméter a blokkból, és akor a lesz a motorfék is , hogy élőre esel rjta ha nem adsz gázt

Remélem hamarosan itt lesz a jóidő!
Itt még jó idő volt.
Ez meglett belülről?

Amióta bejötte ez a nagy hideg azóta csak magamat húzom
most nekem is 15/42 van, de 14/42 gondolkozom,h jobban ágaskodjon a táltos
Motorkázás volt valamikor?
oládé Anya
Volt 1 pár 15/43, 16/43, ugyanez 42vel is.... kakucs az aszem 15/42
Először csak azért írtam ide, hogy megtanuljak pötyögni
Szép estét Apuci!
Már csak ezért is megérte ide Írogatni, hogy nagyon sok barátra találtam rá ...de a nevem nekem is "Senki" csak imádok mocizni meg szeretem a jó fej embereket ...nem barátkozom könnyen de, akit annak tekintek az egy életre szól ezt azoknak is akik úgy színtén így vannak vele