Jegesvízbe kell rakni a tekercset.
De ha 10 perc alatt melegszik fel és ennyi alatt is hül ki akkor kettővel szinte folyamatosan lehet motorozni, csak cserélni kell!
Valószínűleg a gyújtó tekercsben lehet a grimbusz, kis kontakt bibi mikor bemelegszik a tekercs, és kb 10perc múlva mehet megint kb 10 percig...nekem is ez volt, meg a 2005ös RMZ 450 is ezt csinálta...vannak szakik akik megtekercselik de pontos elérhetőséget nem tok
az a baj hogy piából csak annyit tudok inni amennyi jól esik, azért nem megyek el hogy egész este azt hallgassam ahogy rám akarják erőltetni a mézest. Inkább alszom és másnap őszinte mosollyal tudom nézni a az arcokat.
Helló Sanya,kérdeznék tőled valamit.Van egy barátom és valami Husaberg féle motorja van,amint bemelegszik a motor megáll neki.És beugrott hogy Kakucson a go-go-n mikor kitoltalak magam elött a pályáról,neked is ez volt a gondod. Mi a hiba oka?
Hagyd rajta, ágaskodik az rendesen de,lehet csak az a baj , hogy rövid a gázbowden ...ha nagyon leáttételezed akkor nem tud érvényesülni a nagy newtonméter a blokkból, és akor a lesz a motorfék is , hogy élőre esel rjta ha nem adsz gázt
Már csak ezért is megérte ide Írogatni, hogy nagyon sok barátra találtam rá ...de a nevem nekem is "Senki" csak imádok mocizni meg szeretem a jó fej embereket ...nem barátkozom könnyen de, akit annak tekintek az egy életre szól ezt azoknak is akik úgy színtén így vannak vele
De ha 10 perc alatt melegszik fel és ennyi alatt is hül ki akkor kettővel szinte folyamatosan lehet motorozni, csak cserélni kell!
Remélem hamarosan itt lesz a jóidő!
Ez meglett belülről?