Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami kályhán ....
Ha beköszönt a +20...egyébként majd idővel előre is szeretnék venni, 95-öset tudnak adni ugyan ennyiért
kicsit megkésve de meglessz
Azt nem tod kimérni, sarherton felmelegítve
mikor akarod használni, tavasszal?...ja és ezt hátúlra, ugye
nem felejtetted el?
de rendes srác vagy!
Méressétek ki vmi szakival , van ott a baráti körödben valami srác aki vigyáz az áramokra, valami Villanypásztor gyerek
tesa nem akarok beleszólni ,de ha menetzárlatos a tekercs azt nem látod meg rajta. Kérj az Almától egy másikat és azzal próbáld meg
közepes
Kb ennyi amíg a készlet tart de, azt azért kérdezd meg, hogy milyen keverékű a gumma mert az nem mind1, hogy puha, közepes, vagy kemény, és ezt nem a guminyomásra értettem
Mind1,hónap szítkúrom neki atomjaira oszt majd kiderül mi a gubanc.Bízakodom hogy meg lessz égve vhol a tekercs,vagy a fej
Nálad mennyi
Nekem egy nagy állat ecsém van, azért
Nálam is kapsz ha köll még
szia Luki!
Msn re fel tudsz jönni?
egyébként megkaptam amit délután írtál..tök jóó
De, és még megy is egy kicsit.....csak a meleg miatt már nem bírja a terhelést és megáll ...rohadt melegek
Köszi, tudok elég olcsón szerezni, zsír új...szereléssel, mintavágással 12ezer, annyit megér...
Ne tulozzál igen jó..
Nah, ezt bagyoly mondja......

Neked sem kell a szomszédba menni, ha hülyeségről van szó!
Sanya,De ha a tekercs akkor be sem indul ,nem?
Aha, már elmúlt a szerelem ....................szerelem, szerelem a lefolyót szerelem
Szeva, te nagy szakértő vagy felni ügyben...3.00 felnire jó a 120-as dunlop slick?
Mivan mennie kell szakitotatok .
Van tesód, mert egyedül nem lehetsz ilyen lökött
Nem, de ha valami gond van szólj nyugodtan, kitalálok valamit!