Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt nézz körül!

ITT
Ő se talált fekete tankot a motorjára...
Első képről a csajszi ha megpróbálná rámvetni magát asszem fejvesztve menekülnék
Szélesebb a csípőjük, keskenyebb a derekuk (jobb esetben ), keskenyebb a hátuk/válluk és nagyobb a mellük (megintcsak jobb esetben )...kedves supermoto topikosok, anatómia óránkat hallották
Azért, hogy Női nem se maradjon le!
Azt mondjuk már kezdem megszokni ha "szimplán" faszságokat fordítanak/beszélnek...de amikor nyelvtanilag nem stimmel amit (gondolom nem kevés pénzért) angolról magyarra "ferdítenek" (magyarul az eredeti angol szöveg kurvára nem azt jelenti mint amit aztán magyarul leírnak/elmondanak), az piszkosul bassza a csőrömet

Ehhez kapcsolódó OFF, de aktuális sztori: egyik éccaka ismerősnek segítettem a készülő könyvéhez pár dolgot angolról magyarra fordítani és azt kellett konstatálnom hogy egyáltalán nem az angoltudásom, sokkal inkább a magyarnemtudásom a szűk keresztmetszet...merthogy teljesen jól értettem az angol szöveget (mondjuk tényleg nem volt egy bonyolult valami), viszont egyszerűen nem tudtam az eredetivel megegyező értelmű, nyelvtanilag helyes magyar mondatokat alkotni Tök durva
Biaggi

elsö komolyabb motor amivel mentem ez volt:
Nekem is!

valami fasza tm es képet ha kérhetnék
nagyon tetszenek azok a masinák!
baszki Hayden a 2 képen ugy néz ki mint a sex pistols énekese Johny Rotten
Itt meg Hayden!
tény hogy kellenek a jó képek
pl ilyesmi Troy Bayliss papa egy KTM en
Veled? Ha jössz Te is bármikor!
Valaki egy fürcsit?
nem vagyok én sunyi Csak félrekattintottam Na jó egy kicsit az vagyok
Régebben én is csak a képek miatt néztem be!