Én is ott vertem a nyálam sajna csak péntek, szombat 12:00ig mert kecsóra kellett mennem racingra ...még Börni oda is jött egy kis beszédre meg a spanjának én húztam meg a láncát, eljácottam,hogy csak szerelő vagyok....mondjuk Börni is becinkelte a Kornél használt gumijait ...ha tudtuk volna , hogy ő a nyugati régióban a gumiKirály
őő emlékszem én rád, te voltál a fényképezővel nemde? jól elbeszélgettünk erről arról,,, oszottam az észt anyyira hogy a végén nekem nem maradt, és igen igen a next is rémlik remélem megismételjük
az a durva hogy az Bazsival veled és velem közösen volt és azután tűntél el amikor igy hármasba ittál az én nextemből!
egyébként a decire jól emlékszel mind a kettőből!
Drusza!A kinai az vicc volt!Sajnos jelen pillanatban munkahelyemen nem ugy müködnek a dolgok mint ahhogy szeretném de ha lessz rá lehetőség megigérem,hogy segitek nektek!
ennyit kell megtanulnod: hej váccáp djúd. jú ár a fáking gúd rájder! i tink jú hev sám júzd tájörsz for mí. for frí for súr! jesz áj vánt tu tráj jour bájk vhól déj!tenk jú! ken jú gimme szám gesz? plíz replész dö tájörvarmörsz. ájl bí bek. (30 perc múlva!) disz másin iz oszom! pliz cséndzs dö tájörsz, csekk dö ojl level and fill dö tenk! tenksz! ájl bí bek!
nem vagyok én semmilyen király,viszont te jó fej voltál szóbaáltál velünk és ezt nagyra értékeltem.
azóta asszem csak jobba lettünk
....termeltetek rendesen
Én is örülnék, ha megint itt lenne, mert ugyi akkor mehetnék a Bergel!
Ezt persze neked üldöm Pappppppa!
megismételjük!
és most
nekem is van jópár festival foto
egyébként a decire jól emlékszel mind a kettőből!
hátez nagyon nagy
ájl bi bekk ( 30 perc mulva)
Már vágom énis mi az az ájl bi bekk azóta megnéztem a terminátort