Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívtam, megdumálva
20 944-5206, Rigo Károly -nak hivják, hivatkozz rám ,hogy tölem kaptad a számot, mondtam neki a gumit, tud rola, érdekli,,
basszus hívtam....kűdd már el még1x légyszi a teló számát
sanya beszéltél a triál gumis emberrel,,?
Mai balett óra Zsiráffa l...lehet utánozni ízeltlábúak
Szerintem csak egy kemény féktáv volt. Nem is ért hozzá a francia sráchoz...Ő befordult, a többiek meg oldják meg...
Ward kényszeríti külső ívre, majd a másik srác is elmegy. igaz nem olyan block pass mint egy mandíneren, de szerintem Ward volt az aki keményen betette a gépet, a 3dik srác csak szó szerint a nevető 3dik!
A Ward? Már féktávon elment, max a mögötte jövő...
ezt már láttam régebben, de eléggé oktak Ward az utolsó körben a block pass-al!
Ezt nézd meg! nagyon kemény csata.
jeff ward
ez ha jól emlékszem, akkor a 2005ös x-games supermoto. elég sokan elvéreztek ezen a step-upon, még a nagyok közűl is.
Na jó, most az egyszer
Aszondod, nyáron van vadászidény zsiráfra?
Engem haver 125ös XL -jéböl épitett SM kinézet és hang babonázott meg. Onnastol csak az sm kellett, sokáig keresgéltem 600as XL után, de lebeszéltek rola mert rugdalni kellett, aztán az én akkori 45 kilommal nehéz lett volna
Hát volt jópár, de piros-fehér...szerintem az az XL 600 volt. De supermotom csak KTM volt.
A hátizsák stimmel. Akkoriban az összes lóvé motorra ment el. Se rendes ruha, se rendes túracucc. Azért mázlim volt, hogy túléltem. Például amikor RD350-nel a központból indulva a kanális hídon már 150 felett voltam és ezt egymás után többször csak, hogy mutassam milyen faxa gyerek vagyok. Mindezt 18 évese idióta hülye kiskölökként! Tényleg vakszerencse kell ehhez a korhoz, hogy túlélje az ember fia. A mai forgalomban nem sok esélyem lenne...
Bocs Dani!
Kérdezd meg a Lukítót...
Méris
Gondolom...a nyáron engemis felakartál...
Persze hogy jobb

Megjegyzem, én is tök legálisan lőttem szét/robbantottam fel eddig mindent...
Mé, az jobb amit ti fiatalok csináltok? Lőjjük szét, robbantsuk fel...Ő legalább csinálhatott ilyet legálisan...
Na jól van, vén genyák, el lehet húzni ezekkel a sztorikkal a nyugdíjasklubba!
Szó szerint Kiss közlegény....te ilyen rossz gyerek voltál?
Ja, arra a piros/fehér vasra gondolok. Lehet DR volt?
Hátizsákkal nyomultál mindig.