Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

91'-ben vonultam katonának, akkor keringett egy videó a Francia supermotard bajnokságról, a Chambon testvérek egy Rába Ring szerű pályán nyomták. Beton ugratókon nyélen...brrr...még most is beleborzongok milyen állatok voltak.
Bassza meg, rohan az idő. Mintha tegnap kaptam volna azt a 30 nap fogdát, amiért engedély nélkül elszöktem Cserénfára a VB.-re!
Lehet ujravenned kéne vmi '85 körüli gépet, nosztalgiának
Volt nekem olyanom? Bár már nagyon régen volt, jópár év álmodozás után '98-ban (vagy '99-ben?) sikerült az első supermotot beszerezni. Először egy 350-es Husaberget vettem, de az zsákutcának bizonyult és utána sikerült egy '95-ös KTM 620SC-t beszerezni amihez vettem 2 SM kereket és létrejött az álomgép! Előtte csak XL, XT, DR csodákkal mentem és azok után a KTM valami eszméletlen volt! Komolyan mondom ultradurva vas volt akkori viszonylatban. Oda is vertem magam szépen vele a Mecsekben. Lehasznált enduro futóművel nem lehetett nagy csodát elérni, igaz a sportmocis haverok így is szalutáltak!
Úgy 93-tól kezdtem el a supermoto imádatot, akkoriban még a Husqvarna volt az első számú SM motor, hiszen a Sampon tesók voltak a királyok és kicsit később VDB is azzal nyomult. A KTM még kereste az igazit, Klaus Kinigardner Duke1-gyel nyomult 95 környékén! Mai szemmel azért nem semmi! Az 500-as 2T gépek is ott voltak még a placcon és akkoriban a full keresztbe kigyorsítás volt még a menő, attól őrültek meg az emberek! Na ebben volt a Kis Sampon a legtutibb! Imádtam! Aki látott ekkoriból SM versenyt, az tudja miről beszélek. Valahogy régen látványosabb volt az egész. Ahogy a MotoGP is. Túl jók már a futóművek és a kipörgésgátló meg a sok kütyü elveszi a savát-borsát.
Na ennyit a nosztalgiáról, bocs ha valakit untattam!
Petyát régóta ismerem, egy kisvárosból származunk ugye.
Mikor én még azt hittem, hogy a GPZ 500 Kawasaki a motorozás netovábbja, Petya már akkor "kiskerekes" Yamahán nyomult...
Ireigyeltem is nagyon érte, sőt lehet Ő fertőzött meg!
Szegény áldozat.
Békülésem jeléül küldök neked egy dalt a jereváni rádió kívánságműsorában:

Belga: Egy-két-há
.......................
Négy-öt-hat
..
.....................
Hét, nyolc, kilenc, tíz
.......................

És ugyanezt az általam nagyrabecsült Kökényesi György szakágvezető úrnak!
ride ever stop never
ezért szeretjük Hayden havert!
Azok után amit Biker kollégától a múltkor kaptam, asszem ez volt a minimum...
Valóban jo gép!
SUPERMOTO SZETT ELADO!
felnik+gumik+féktárcsák+lánckerék=85eft
so
k enduro cross motorba épithetö pl:drz,lc4 sx,cr,kx,yz,rm,exc ..............stb
érd:306228986
Ma kellett mennem páv II re és hazafele megnéztük a zúj börget, nagyon kafa gép, élőben még szebb mint képen
A képen Zsé úr feszít
Aszem el van törve a nagylábujjam
Lehet le fog esni magátós már fradis is meg dózsás
Nem tudom, de ez Plevenből van a nemzetek tornáján...lehet, hogy az egy periszkóp...
De van!
Kettő tüzes olasz!
Figyeld csak mekkora kémény van a TM-en.
Komoly
Ja, nincs is jobb egy tüzes olasz csajnál...
Csak olaszban gondolkodj!
A kedvenc képem!
Naaa, ne legyél már ennyire negatív...
Látom, a két semmiresejómotor-os egymásra talált...
Nem tudom...
Nem tudom, egyelőre még cross modellről sem hallottam.
Megveszed a vasat? Szerintem jó vétel. Bár neked...
akkor a kocsin miért nem marja meg?
Hi,
De csak csinálnak nem?
Kösz a számot dumáltam az emberrel!
Ez is FE szóval enduro, csak a képen SM kerekekkel. Ott is van, hogy SM átépítéssel is viheted a gépet.