csak csendesen elmondom, hogy az MZ kupában is már az öreg a megoldóképlet. még a máriapócsi versenyen beszéltem a srácokkal. most még örömódákat zengenek róla.....
De, egyébként annyira nem reménytelen dolog lenne ám amit mondok, csak valakinek az élére kéne állni.
Nem biztos, hogy husqvarna, lehetne olyan amiből a legtöbb van KTM. (Tudom a hungária nem öl ebbe pénzt.)
4-5 ember szervezkedik, persze egymás háta mögött, jövőre valami amatőr dolgot összehozni.
Az öreget simán meglehetne kerülni, mert már nincs versenyző akit eltilthatna.
Na de mit is okoskodok, te jobban benne vagy mint én...
Hi,
Az itthoni újságokban most eléggé nyomultok, tesztek, cikkek, beszámolók, egyoldalas reklámok.
Szerintem elég komoly szinten. Mérhető az eredménye, ezen a kis piacon?
Az MI-n olvastam, hogy Tóth Ádám EB programot hirdet. Mennyire komoly dolog ez?
Amatőr kupában nem gondolkozol, mint a DRZ kupa volt idén enduróban.
Jó lenne már ha valami lendületes ember felkavarná az állóvizet, mert ez a szar ami most van, kurvára nem jó.
Mondjuk arra is kiványcsi lennék, hogy te hogyan látod a supermoto, a motorsport, és egyáltalán a piac itthoni jövőjét.
Bocs az offért!
Egy hangyafosnyit mindig kinyom de,amíg csak ennyit addig nem kell vele foglalkozni, nekem évente cseréltük csak,
az ára meg 3-4 rugó volt, úgy hogy nem valami eget rengető dolog!
Don't FOS ! Az enyém azóta folyik mióta megvettem! Típushiba, azt hiszem azt mondták, hogy a vízpumpa simmeringje nincs a TOP-on. Kicserélheted (1000 HUF alatt van az alkatrész), de nekem az új is 3 üzemórát bírt. Nézd meg, majdnem mindegyik Berg prüszköl ott (vízpumapa fedele alatt, ott ahol a cső csatlakozik, van egy kis lyuk, azon keresztül) egy kicsit! Semmi baja, nyugodj meg ! (Amikor lemosod, akkor utána egy kicsit mindig jobban fújja azt a fehér olajos-vizes habos valamit.) Az olajat mindig nézd, hogy elég van-e benne azt had szóljon!
egyébként abban az idöszakban (86-2000) a Husqvarna nyerte (a 74hez képest) majdnem az egy harmadát. Vicces hogy olyanok mind Hiemer, VdB, Eriksson, Smets, Everts mind valamikor husqvarnaztak. Csak az a barom Cstiglioni nem szerette volna annyira az MvAgustajat...
Mondjuk VB címekben sztem a Husaberg mindent visz, ők 10 év alatt (88-98) nyertek 17-et és ők ugye csak enduroban meg krosszban voltak érdekeltek, míg a Husky régen nyomta a gyorsaságit is...
mh, én a gondot ott látom hogy marketigesek a huskynál nem használták ki rendesen a sok VB EB címet. A Husky nem csak most nyert hanem 74 VB címe van. Az hogy ez ide nem jutott még el annak sok oka van sajnos
A Motomax az élére állt...nem volt támogatottsága...
Akkor marad az MZ Trophy kupa.
Nem biztos, hogy husqvarna, lehetne olyan amiből a legtöbb van KTM. (Tudom a hungária nem öl ebbe pénzt.)
4-5 ember szervezkedik, persze egymás háta mögött, jövőre valami amatőr dolgot összehozni.
Az öreget simán meglehetne kerülni, mert már nincs versenyző akit eltilthatna.
Na de mit is okoskodok, te jobban benne vagy mint én...
Tudod mennyire naiv ember vagyok. A remény hal meg utoljára.
Hamarabb lesz márkakupa a 25 db MZ-ből, amit hozol, feltéve, hogy a forgatás végét kibírják...
Az itthoni újságokban most eléggé nyomultok, tesztek, cikkek, beszámolók, egyoldalas reklámok.
Szerintem elég komoly szinten. Mérhető az eredménye, ezen a kis piacon?
Az MI-n olvastam, hogy Tóth Ádám EB programot hirdet. Mennyire komoly dolog ez?
Amatőr kupában nem gondolkozol, mint a DRZ kupa volt idén enduróban.
Jó lenne már ha valami lendületes ember felkavarná az állóvizet, mert ez a szar ami most van, kurvára nem jó.
Mondjuk arra is kiványcsi lennék, hogy te hogyan látod a supermoto, a motorsport, és egyáltalán a piac itthoni jövőjét.
Bocs az offért!
az ára meg 3-4 rugó volt, úgy hogy nem valami eget rengető dolog!
Az sajna nagy valószínűséggel vízpumpa-szimmering cserbere! Hamár oda eljutott a lé biztosan a csapágyba is,úh azt is lehet
Szerintem...
1938-1974
a csajos akkor is jobb
de ez még betegebb - nagy kedvenc
Én mindig a szökéval vagyok