Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami igaz, az igaz! hatalmas meccsek voltak az "amatőr" kategóriában. arról nem is beszélve, hogy a nézők közt többen is kérdezték tőlem, illetve egymástól, hogy az "amatőr" mitől amatőr? ha úgy vesszük, itthon nincs is profi versenyző, Németh Kornélt leszámítva. Mondjuk számomra a "profi" kifejezés nem csak egy tudásszintet jelent, hanem egy tudásszint és egy háttértámogatás összessége.
Lehet, hogy már csak azt tudok...de mindenesetre nincs kapuzárási pánikom, mint neked... Engem nem boldogít az a bajnokság, ahol 3-an köröztök, vagy esetleg pénzért vesz a promoter indulókat, hogy a fia bajnok lehessen. 21 év alatt sok futamot befejeztem, és ha az élet úgy hozza, akkor fogok még futamokat befejezni. Ha nem, akkor megtalálom a szórakozásomat/számításomat másban...Én már nem akarok olan 'nagy hős' lenni, mint te...
Nem tudom az iőpontot fejből, de Doohan-nek volt egy csúnya balesete, és sokáig az volt a kérdés, hogy egyátalán megmenthető-e a lába, mert sokszoros szilánkos törése volt, és elfertőződött. Azért találták ki a hüvelykujj féket neki...ha jól emlékszem...
Jelen esetben az Amatőr kifejezés nem úgy értendő ami te gondolod,profiban is dobogó közelben lettek volna bőven,csak megfordulta a világ.... ezek a srácok jó pár éve keményen nyomják a crosst és még tinédzserek, vagy együtt kezdtük még az MMSZ-ben(amatőr cross) 10-12éve (Bajzi, Sedulyák stb...)
csak ugye így 30- on túl már van bőven más is a motorozáson kívűl, ezért is kezdtem Supermotózni , meg a sok régi sérülések maradványai miatt ( csak motorozni kell néha, nem kell atléta állóképesség)
Amúgy meg te is csak a szádat jártatod, 1x már megmutathatnád mit tudsz igazából mert még nem láttam a 2 év alatt, hogy befejeztél volna 1 versenyt is normálisan... de lehet már csak a szádat tudod jártatni
teljesen véletlen, hogy a KTM logo előtt lett lőve a kép!
Köszi..........nem, csak magamat
még jó hogy ver a szíved
Öt nem ismerem csak láttam amikor a fórumon van. Valami motoros boltjuk van, és igen dekoratív csaj.
a kulcsszó: Beb!
Így érthető döntés volt. Kereskedőtől hoztad el?
lehet hogy meg lesz mert nem nagyon mocorognak az SM hírdetések
semmi új csak amik régen is fent voltak és újból felkerülnek
nehéz ügy lesz neked is! bár sose lehet tudni!

én ezt a berget néztem és fel is hívtam a srácot ez tetszik meg elérhető is lenne.
kaptam egy nagyon jó árajánlatot és nem tudtam neki ellenállni! ennyi a titok!
meg lesz ez még tavasszal is!
Jó lenne az SMC, de sajnos engem is megvisel a világot is rázó gazdasági helyzet ezért jócskán le adtam az igényekből, mert a te mocid árának max a felét tudnám vállalni és lehet, hogy csak tavasszal.

Hogy hogy SMR mellett döntöttél?
Emlékszel amikor kiabáltunk a fórumon, hogy Berget akarunk?
Azt hittem olyat veszel!
Azóta lett neki papírja... ,Gilera XRT 600 lett a neve...
Pályán sajnos még nem próbáltam, tavasszal lett kész, de
a nyár qrva sűrű volt, nem jutottam el Máriapócsra,de jövőre
mindenképp.Lepottyant6nának ide Borsodba vmi ügyes
sumopályát a becsületes aszfalt(ozó)betyárok...
Albijam így már teljesen nagyon eladó a 660-as. ha esteleg érdekel, kedvező hitelt is tudok neked rá szerezni!
jah megfejtettem "de ez mind?"

még otthon van néhány, de nem jó minőségűek, ugyanis nem vittem nagy vakut. ezért vagy elmosódottak a képek, vagy sötétek. felkészületlen voltam. ráadásul az utolsó futamokban csak azért vettem elő, mert ha a nyakamba volt a gép, nem küldtek ki a pályáról. pedig már félidőben lemerült!
Szia!

Streetfighter-es alkalmazást nem ismerem, csak ezt amit írtam!
Ha a funkcióját ellátja és hasznosan és biztonságosan lehet használni a mutatványok közben akkor Ámen!
de ez mint?
Igen ezek már láttam, de ez mint ?
te a hibrid gépezetet néha neki ersezted valamelyik pályának? gondolom igen,mert már említetted, hogy nem papíros!
tegnap már tettem fel, csak lapozz vissza kicsit
Hali, az én DRZ-fotómról indult ki ezaz egész fék téma.
Régen még egyik-másik újság foglalkozott is vele, h hüvelykujj
féket használ vki, csak a személyre nem emlékszem.
De ez más, mert ugye másra használ om/ják.
A streetfighter stuntridingban pedig asszem Kevin Carmichael
alkalmazta először.
Sanyi, remélem nem a KTM-et akarsz ezen a fényképen reklámozni . De egyébként gratulálok !

@ all

Tegye már fel valaki képeket a Teremcross versenyről !
Sziasztok SuperMotosok!

Bokros teendők sokasága elszakított a virtuális világtól ami egyrészről nem baj, de be kell valljam már hiányzott a szörfölés és a megszokott oldalak böngészgetése.....

Volt mit olvasnom az elmúlt 6-7 hétről, de látom voltak csendes pillanatok ami a aszfaltos szezon elmúlását jelzi. Jó volt látni, hogy azért itt-ott fel tűnek az általam készített GOGO2-es képek is!

Sasa: elnézésed kérem, hogy amikor Szegeden voltál akkor nem tudtalak hívni az ügyben amit megbeszéltünk, de sajnos így alakult és nem tudtam sehogy se jelezni neked.

Luki és Laci nagyon-nagy gratula az új gépekhez.

Volt egy ilyen téma nem olyan régen, hogy hüvelyk ujj fék! Szóval én a híres Mick Doohan -en nevelkedtem miatta kezdtem nézni a gyorsasági motor versenyt és láttam mind az 5 szezont amikor bajnok lett és azt is amikor összetörte magát. Abban az évben, a csapattárs Alex Criville lett a bajnok és Doohan motorját Sete Gibernau kapta meg az útólsó pár futamra. Próbálkozott is vele rendesen, de egy 3. helyet csípett vele a többin semmit. Doohan tesztpilóta ként kezdte a Hondánál és utána lett gyári versenyző. Kentaurnak is hívták a szakemberek, mert annyira összeszokott az akkori kezelhetetlen 500ccm-es 210-220 LE-ös Hondával.
Én úgy tudom, hogy ő vagy ők fejlesztették ki a hüvelyk ujj féket és Doohan tökéletesen tudta használni bizonyos helyzetekben, de főleg kanyarokban, mert nem kellett elvennie a gázt (ami tudjuk mit jelent a 2T gépeknél) és úgy tudott fékezni. Az első VB cím megszerzése után szúrták ki a motorján a Titkot és persze mindenki fel is rakatta a mezőnybe aztán meg le, mert nem tudták úgy használni mint a zseniális Doohan.

Én erre így emlékszem, és nem néztem semminek utána. Remélem nem írtam hülyeséget.