Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja az alkoholos filc jó vastagon fog
Hivatkozz rám akkor biztos alkoholos filccel írják a számlát ....nem is, nyugodtan menjetek oda a motorkáddal
ok köszi ha te ezt mondod nekem elég!

sajnos a mai világban az a szó hogy garancia már régóta nem létezik...
Értem seeeeeeeeeee? Most akartam pedig Berget venni....
Biztosan megnézik ha már oda viszed, ha csak nincsen bekötve a szemük de, viccet félre téve,értenek ott a bergekhez, tudják mi a stájsz ....amúgy meg nem vállalok senkiért sem garanciát
a Promoto weblapján olvastam, hogy használt berget vásárlás előtt belehet vinni hozzájuk átvizsgáltatni! Sanya te jól ismered a Promotosokat szerinted érdemben megnézik vagy csak marketing fogás?
Ez általában azt jelenti, hogy univerzális felfogató lemezek, alap 12V-os bekötés, lengő biztosítékkal, és kész. De ha tényleg az összes felsorolt funkcióhoz benne van a szettben a jeladó, akkor meg kell venni, mert jó áron van nagyon!
"o teljes beépítő készlet"
Igen, emiatt kérdeztem, mert jó árnak tűnt nagyon...Ha már a Sanya megtisztelt a bizalmával, akkor megjegyzem, hogy mivel univerzális termék, így csakaz akarat és kitartás szab határt a beépíthetőségnek...
ez egy jó kérdés de gyanítom, hogy nincs, mert ennél jóval drágábbak szoktak lenni a műszerfalak
Sztem bármire de, kérdezd Zsiráfot ő szerelŐ ...
És ebben az árban benne vannak a jeladógombák is,vagy az még plussz 40.000,- Ft ?
Az látod lehet! jó hogy megmentették a lábát
ezt most találtam
Sany szerinted fel lehet tenni ilyen műszerfalat bergre?
Az okosok szerint előtte, volt a sérülés. Addig Wayne Gardner vitte a prímet a Hondánál...
mivel zsinórba nyerte mind az 5 VB címet az alatt nem lehetett neki ilyenje és végig használta már ezt a féket de őszintén mondom nem emlékszem pontosan hogy volt....
...csak örültem, hogy ezt kibírta a térdem mert bevizesedett mint állat már szombat délután.....Stone meg fiatal kis csoki próbálkozzon csak
Én is benéztem oda.....
Ugyan az a pite...legalább volt az egyszer annyi vér a pucájában, hogy profiban is elindult...
Mire jó ez a kostolgatás... Hényel is amatörben indult... mit számit, lényeg hogy mindenki motorozott egy jót.
Azt csinálom amihez kedvem van(+pénzem), most ehhez volt ....amúgy nem szoktam pánikolni de ....nem tudtam ,hogy 21 éve versenyzel, azt hittem csak pár éve nyomod, mert úgy tűnt nekem ahogy -telek....akkor te már igazi PROFI vagy ennyi év után a hátad mögött
Egy amatőr attól lenne amatőr, hogy még sosem volt licence...sajna a MAMS leszarja ezt. Van olyan versenyző, aki évi 20-30 versenyen elindul napi licenc-el, x éve már. Aztán egy ilyen versenyen benevez az amatőrök közé, mert neki még nem volt éves licence sosem...
Sanya Gratula!

Sziasztok!

Tudom rég voltam a fórumon de kellene egy kis segítség. Karácsonyra szeretnék az öcsémnek egy kesztyűt venni de itthon már nem lehet kapni (állítólag). Már érdeklődtem egy két kereskedőnél.

Icon Pursuit, fekete L-es méret

előre is köszönöm