Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyának mindegy milyen motorral megy.Tud ez a lényeg és gratula neki.
Sanya az RMZjével ment, Ádám meg a Husqvarnaval
Nem érek rá motorozni. A családom sem lát sokat,tekergetem a csavarokat mindig.
Árulom a mocit. Igazából felesleges.Viszont ,ha elvinnék megszakad a szívem. (Könnyem csordult potty)
Szóval mit tudom én mikor mi lesz.
Megnehezítitek Ti is a dolgomat mert jó ez a csapat.
milyen motorral?
Így van... nagyon ügyesen ment

Ádám meg mind a három futamot megnyerte Supermotoban, pedig a nagy Schruf is itt van.
nemtom?!
A helyes válasz: supermoto
nemtom
Áhh megjöttem Ő elmegy.

Hát jó ha csak a csajok mennek el tőlem...
most télleg mi a helyzet Veled? Jövöre enduró lesz vagy supermoto?
Neked is!
További szép estét!
Olyan rég nem jártam erre,hogy megkellett keresnem mi jelszavam,nikkem vagymi a …..
Hát motorozás utoljára jó rég volt A földvári tesztnapra mentem le utoljára.

Luki gratulálok a gépedhez! Szép. Nem kergettél te soha max. mindig rossz ívre fordultam és nem akartál egyből két körrel lekörözni.
Szia!

Grat Sanyának!

Nagyon tetszenek azok a szemcsik amiket felraktál!
megjött BARÁT is! mivel Te régen nem voltál, nézz az adatlapomra, hogy mostantól mivel kergetlek majd!
Azám! El sem hinnéd mennyire hiányzik!
az imént bezséltem Sanya72 kollégával, a mai napon,amatőr crossban 2dik helyezést ért el!
Szia VT!
Hát már én is nagyon rég...
Mi van Veled? Endurózgatsz?
már párszor megfogadtam, hogy nem jövök haza részegen! Mindig megvárom mig kijózanodok, és csak utána....
Hát már én is vagy 1 hónapja nem motoroztam. Hiányzik is rendesen, nemtom hogy bírom ki ezt a pár hónapot! Talán traktorgumikkal!
Az endurózás nekem is hiányzik. Dehát nem is csoda, jó pár évet enduróztunk, nemiga?
tudom hogy nem a tied tesa
de a bulin azért kell inni,hogy otthon már ne kelljen
jah, ez nem az én gépem, csak neten találtam ezeket a képeket, aztán gondoltam megosztom mindenkivel
Ha a távolságtól eltekintek, akkor mennék én tesa, de tegnap is koncerten voltam és sikerült úgy hazajönnöm, hogy már nem voltam szomjas...
Már itthon csúnán néznek rám...
mennék de ugyis tudod.
Stét Mindenkinek!
Rég jártam erre. Barát mi a helyzet?