Nem érek rá motorozni. A családom sem lát sokat,tekergetem a csavarokat mindig.
Árulom a mocit. Igazából felesleges.Viszont ,ha elvinnék megszakad a szívem. (Könnyem csordult potty)
Szóval mit tudom én mikor mi lesz.
Megnehezítitek Ti is a dolgomat mert jó ez a csapat.
Olyan rég nem jártam erre,hogy megkellett keresnem mi jelszavam,nikkem vagymi a …..
Hát motorozás utoljára jó rég volt A földvári tesztnapra mentem le utoljára.
Luki gratulálok a gépedhez! Szép. Nem kergettél te soha max. mindig rossz ívre fordultam és nem akartál egyből két körrel lekörözni.
Hát már én is vagy 1 hónapja nem motoroztam. Hiányzik is rendesen, nemtom hogy bírom ki ezt a pár hónapot! Talán traktorgumikkal!
Az endurózás nekem is hiányzik. Dehát nem is csoda, jó pár évet enduróztunk, nemiga?
Ha a távolságtól eltekintek, akkor mennék én tesa, de tegnap is koncerten voltam és sikerült úgy hazajönnöm, hogy már nem voltam szomjas...
Már itthon csúnán néznek rám...
Árulom a mocit. Igazából felesleges.Viszont ,ha elvinnék megszakad a szívem. (Könnyem csordult potty)
Szóval mit tudom én mikor mi lesz.
Megnehezítitek Ti is a dolgomat mert jó ez a csapat.
Ádám meg mind a három futamot megnyerte Supermotoban, pedig a nagy Schruf is itt van.
A helyes válasz: supermoto
Hát jó ha csak a csajok mennek el tőlem...
Hát motorozás utoljára jó rég volt A földvári tesztnapra mentem le utoljára.
Luki gratulálok a gépedhez! Szép. Nem kergettél te soha max. mindig rossz ívre fordultam és nem akartál egyből két körrel lekörözni.
Grat Sanyának!
Nagyon tetszenek azok a szemcsik amiket felraktál!
Hát már én is nagyon rég...
Mi van Veled? Endurózgatsz?
Az endurózás nekem is hiányzik. Dehát nem is csoda, jó pár évet enduróztunk, nemiga?
de a bulin azért kell inni,hogy otthon már ne kelljen
Már itthon csúnán néznek rám...
Rég jártam erre. Barát mi a helyzet?