Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami nekem volt azt megvették .
mire vagyol kiváncsi eme felni szinezett ügyben?
Börnike!Figyu csak. Fekete-narancs szinű felnivel kapcsolatban valami hasznos infó kellene!Feri rider már régóta ilyen felniket szerterne, és nekem is egyre jobban tetszik az a kivitel.Azt hiszem te szoktál ezen dolgokkal foglalkozni.Nem?
25 ,én azt hittem ennyivel nem idősebb nálam
a tehetségéhez nekem is volt már szerencsém
Na ,majd holnap bedobom riogatás képpen! 25-körül van a csávó de kurva nagy érzéke van az SM-hez!
Igen!Ez egy nehéz döntés!Az a helyzet,hogy már a jelenlegi hiteltől szeretnék nagyon megszabadulni és nem még egy nagyobbat a nyakamba venni!Na és persze ezt a motort is nagyon sajnálnám!
én a barátnőjét nem is láttam
egyébként mennyi idős Heimer?
Ennek mindene jó bassza+,de a barátnőjéről inkább ne beszéljünk!
cseréld be az LC 4 -et papa
jo siskája van a hiemer gyereknek
Ez kellene nekem Börnike!Hejj de lehetne vele püfölni!
Na ezt meg én küldöm neked!Basszus már kibaszottul várom a jövő évi SM VB-t austriában.Ki nem hagynám semmi pénzért!
legközelee ide gyere vazze
Ne is kérdezd Visonta királyság volt.
Kakucs királyság volt.
nekem a go - go nagyon sokat jelent a mai napig is. Olyan emberekkel kötöttem barátságot amire soha nem gondoltam volna ............................ kösz Lucas
A multkor ott jártam feléd,gondoltam meglátogatlak de nem vetted fel a telefont! Ugy néz ki nemsokára megint arra visz majd az utam lengyel irányában!
Na és a képekhez mit szólsz?
Hu vazze!Nagyon szép! Remélem nagyon sokára lessz rajta karcolás!
irigyellek
Na!Most éppen ezt vizslatom!X-games14!
Kérek egy képet!Az Airoh melett döntöttél?Szerintem a legszebb sisakok!
Laca mivel te értékeled az igényes cuccokat szeretném elbüszkélkedni,hogy megvan az uj sisakom
Már megint elkötötted a vasat!MEGÁJJ!
Itt vagyok HOOOOOOOLIGÁNUS úr!És azSMRRRRRRRRRRRRRRRRR!
kösszi
azz kemény