van elado 125 ccm pit bike és nem kinai nagyon szép álapotban nekem semmi gond nincsen vele csak kategória váltás miatt akarom eladni ha érdekel akkór irjatok a forumba vagy az email cimemre xxpc@citromail.hu ha kell küldök képet is.
az MX modell, nem dupla lencsés, csak az ENDURO. viszot a szimpla lencse is ANTI-FOG bevonattal van ellátva, ezért nem párásodik, csak nagyon extrém körülmények között. nekem ilyen egyszer fordult elő, amikor 40fokban vártuk a siroki motoros felvonulást. mondjuk akkor a bőrruhámat is átizzadtam. az orrvédő nagyon könnyen levehető, kicsit nehezebben felrakható. a legtöbb motoros sisakkal kompatibilis,de arc profil függő a dolog. például én a fox stewart replica sisak alá nem tudom felvenni orrvédővel, pedig stewart is ugyan azt a kombót használja mint én. legalábbis sisak/szemüveg terén. ha további kérdésed lenne a szemüvegekkel, vagy esetleg más OAKLEY termékekkel kapcsolatosan, akkor írj egy mailt: info kukac hasznosholmik pont eu címre, és válaszolok.
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt vagyok és lenne egy cr450f supermoto szettel 2002-es. Mennyire szervízigényes ez a modell?
Le lehet szerintetek vizsgáztatni ha rakok rá lámpát? Előre is köszi
FIM Supermoto World Championship - Official 2009 Calendar
FIM SuperMoto World Championship – UEM Open and Hypermotard
19 April ITALY Viterbo
24 May SPAIN tba
30 May (Saturday) GREAT BRITAIN Mallory Park
14 June ANDORRA Pas de la Casa
12 July AUSTRIA Greinbach
06 September ALPI DEL MARE Busca
27 September TBA Tba
03 October (Saturday) EUROPE Franciacorta
11 October GREECE Tba
18 October - FIM SuperMoto of Nations - BULGARIA - Pleven
All rounds with UEM Open and Hypermotard
Information, photos and results are online at http://www.supermotoS1.com , the official website of the FIM SuperMoto World Championships.
Köszi a Greinbachi videót!
havazik rendesen
és akkor jól tudom hogy ezek dupla lencsések és levehető az orrvédőjük? nem tudom befér-e igy a sisak alá
Motorvásárlás előtt vagyok és lenne egy cr450f supermoto szettel 2002-es. Mennyire szervízigényes ez a modell?
Le lehet szerintetek vizsgáztatni ha rakok rá lámpát? Előre is köszi
Rooftop, a crowbar mx szemcsik mennyibe mennek?
ezek pedig az új szülemények a crowbar mx vonalon:
ez is ott van.