Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

má' megint a különcködés....
Biker csao nem tudsz alpina felnit "JÓ" áron?
SUPERMOTO 2009 CALENDAR

FIM Supermoto World Championship - Official 2009 Calendar

FIM SuperMoto World Championship – UEM Open and Hypermotard

19 April ITALY Viterbo

24 May SPAIN tba

30 May (Saturday) GREAT BRITAIN Mallory Park

14 June ANDORRA Pas de la Casa

12 July AUSTRIA Greinbach

06 September ALPI DEL MARE Busca

27 September TBA Tba

03 October (Saturday) EUROPE Franciacorta

11 October GREECE Tba

18 October - FIM SuperMoto of Nations - BULGARIA - Pleven

All rounds with UEM Open and Hypermotard

Information, photos and results are online at http://www.supermotoS1.com , the official website of the FIM SuperMoto World Championships.

Köszi a Greinbachi videót!
van elado 125 ccm pit bike és nem kinai nagyon szép álapotban nekem semmi gond nincsen vele csak kategória váltás miatt akarom eladni ha érdekel akkór irjatok a forumba vagy az email cimemre xxpc@citromail.hu ha kell küldök képet is.
nálunk most ér végét az on-road szezon
havazik rendesen
OK!
ahh értem kössz az infot, akkor majd emilbe ledumáljuk, de egy ilyen érdekelne:
írtam az adatlapodon lévő címedre!
az MX modell, nem dupla lencsés, csak az ENDURO. viszot a szimpla lencse is ANTI-FOG bevonattal van ellátva, ezért nem párásodik, csak nagyon extrém körülmények között. nekem ilyen egyszer fordult elő, amikor 40fokban vártuk a siroki motoros felvonulást. mondjuk akkor a bőrruhámat is átizzadtam. az orrvédő nagyon könnyen levehető, kicsit nehezebben felrakható. a legtöbb motoros sisakkal kompatibilis,de arc profil függő a dolog. például én a fox stewart replica sisak alá nem tudom felvenni orrvédővel, pedig stewart is ugyan azt a kombót használja mint én. legalábbis sisak/szemüveg terén. ha további kérdésed lenne a szemüvegekkel, vagy esetleg más OAKLEY termékekkel kapcsolatosan, akkor írj egy mailt: info kukac hasznosholmik pont eu címre, és válaszolok.
az baba többre számitottam...
és akkor jól tudom hogy ezek dupla lencsések és levehető az orrvédőjük? nem tudom befér-e igy a sisak alá
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt vagyok és lenne egy cr450f supermoto szettel 2002-es. Mennyire szervízigényes ez a modell?
Le lehet szerintetek vizsgáztatni ha rakok rá lámpát? Előre is köszi
16500, az idei ára. remélem ezekre az új modellekre nem lesz árváltozás és marad ez a kedvező ár!
hella
Rooftop, a crowbar mx szemcsik mennyibe mennek?
hát nem volt senkinek őszinte a mosolya a pályán!
nem volt a legszebb látvány
én is lehúztam, de a letöltés vagy 3 szor elakadt. mondjuk újra indítottam, aztán kész!
Kösszönöm szépen
Valaki itt szokott rendelni külföldről cuccokat a mocikhoz?
az O-frame vonal legújabb modellei:
a proven mx vonalból néhány érdekes variáció:
bármelyiket beszerzem rövid határidőn belül, de van raktáron is egy pár darab!

ezek pedig az új szülemények a crowbar mx vonalon:
Neked is kösz!
Ha valakit érdekel az osztrák VB. Mi a helyzet Nestor Jorge-val?
Jaja,
ez is ott van.
elkezdődött a projekt. még senki ne vegye készpénznek, de dolgozunk rajta nagy erőkkel!