Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis visszaemlékezés.
Még a télen összeütök egy ilyen motorállványt az tuti!Mellesleg Austria Vb-t megnézted?
Nehogy azt mondd,hogy nagyobb gyüjteményed van?Akkor Scaniával megyek hozzád! Na ezt meg én rakom fel neked!BIBI!
Áhh!Itt van a HULIGÁN gyerek!Szeva!
Sanya ezt csak neked tettem fel
Laca fullon vagyok ilyenekkel
Azért ha valakinek lenne elfekvőben ezekből a Gyári ktm katalogusokbol-hirlevelekből-negyedéves kiadásokbol-poszterből akkor az gondoljon rám!Gyüjtöm ezeket!
Mellesleg nem is tudom miből gondoljátok,hogy én ennyire KTM mániás lennék? Jelenleg csak ennyi KTM-es könyvem van és még van két faliszőnyeg is! Ja és iszonyat mennyiségű poszter!
Hellosztok!
Feri báttyám nem rossz az óra projekt, de az én fejemben már rég megszületett erre a dologra a megoldás csak egy kicsit lenne több időm!
Mutasd!
na,mi a bré?
Mutattam már milyen az mikor a teremben szétszalad a ménes
....lekéstelek ....ritkán jársz erre felé Bebyke
Most, hogy jön a Mikulás, meg a Karácsony, áruba bocsátanék eg KTM önindító szettet jutányos áron...A csizmába nem fér bele, a de a karácsonyfa alá mindenbizonnyal...
gondoltam is rád a nagy havazás közepedte!na mondom magamban, Jocó most szét dolgozza magát!
igen, azzal a különbséggel, hogy én mindig azt hallgatom, nemcsak akkor amikor unatkozom....
volt, volt... ez egy ilyen időszak!
Áhháá, szóval te is így szoktad
Hallom jó volt nagyon a hétvégi teremcross. Elvonási tünetek?
volt e mostanság sok káreset?
Dobjál be a nyúzikcenterbe egy kis Belgát, hidd el nem fogsz unatkozni...
nagyjából minden okés!
Hát jó lenne, ha benéznél hozzám, rettenetes ez a csend