Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De össze is huzta a gumit
Az elsö is képröl olyan 100 max 110es.

Na mind1, izlések és pofonok, de én ezt max egy 125ös sm-be tenném.
Azért vannak itt izlés ficamok, zzr en az az üléspup? Na jo ez már tényleg kekeckedés
szerintem ez már csak a csomó keresése a kákán , Azért nem vennél meg egy felnit , mert nem biztos hogy kapsz rá olcsón gumit ? de az is lehet hogy erre is fel tudsz rakni 160-ast például .
Meg az is lehet hogy nem pályázni kell ...és nem kell havonta gumit cserélnie , stb

Nekem annó a zzr alatt 160-as gumi volt , ami 1cm-el szélesebb és nem mondhatnám hogy virslin nézett ki s az "kicsivel " testesebb moci mint egy DRZ szerintem...
itt a kép távtartóval , és távtartó nélkül is ...
Nem mondtam, hogy virsli, csak ha pályázni akar, és slicket szertne, akkor 150-es méretben OLCSÓN nem kap, ha egyátalán kap. A varázsszó az óccccsó....
ezen 150-es gumi van hátul , az virsli ?
Arra gondolnak, hogy keskeny, és csak vékony gumi fér el rajta. Már 150-es hátsógumit se egyszerű szereni, nem hogy kisebbet....
a képeken amit felraktam az első kerékben benne van a távtartó, ami a régi tengelyhez lett csináltatva...de mind a két kerékhez a 20-as tengely a jó!(természetesen miután a távtartót kiveszik :-D)
És a szélessége is jó ... mondom hogy megmértem mindenét , s a srác aki érdeklődött azt mondta hogy ez jó a drz-be...
De megnyugtatásul , ha kell akkor lefotózom távtartó nélkül is ...
akkor mégegyszer elmondanám , hogy jó a drz-be !

Az elsőbe sem kell másik tengelyt csinálni !
És ennyi pénzért tényleg ajándék ...
Lehet jo DRZ-be, de olyan virsli lesz benne hogy csak na... Ez is inkább a széles felnivel mutat jol. De ti dolgotk én csak megjegyeztem
Köszi, de ez nekem asszem kevés volna...
Ok!majd akkor este!
Bocs srácok, el kell mennem, próbáltam feldobni képet, de nem ment el
estefelé tuok megint feljönni, ha fontosabb, hivjatok : 70/3378289
Mármint hány col szélesek?
ÉS hány colosak?Tárcsával,lánckerékkel adod?
Légyszi tegyél fel róla képet,meg milyen árban van?
Honda nsr kerekek.17 colos mindkettő. picit keskenyebb, mint a normál
SM kerekek, de a Drz erejéhez elég. Tárcsa elöl 320 mm, hátul megegyezik
a drz-vel. Lánckerék 36 fogas. irányár: 75 eFt
Konkrétumok, esetleg kép?
Hallo,
MAMS supermoto szakágvezető.? Vagy tönkretevő?
UEM tisztviselő az öreg, itt éppen a Greinbachi verseny vezetőbírói tisztségét töltötte be.
Az S1 és S2 kategória indulói a FIM égisze alatt neveznek a futamokra, az S3 és az EURO OPEN versenyzői pedig az UEM alatt. Az UEM supermoto elnöke Miroslav Genchev (BMF), volt hazánk fia is, de akkor voltak a 3 indulós bajnokságok az EB.-n! Mostmár csak tag, de sajnos még így is eszi a kaviáros szendviszet a gyüléseken...

Jövőre lesz SMR neked? Vagy mi a terv?
van DR-Z-be való kerekem eladó, ha érdekel.Nekem abban volt, de a bringa elment, a kerék maradt.
6 ágú csillagküllős, ojjan, min a CBR felni, csak keskenyebb.
Nem beledumálni szeretnék,csak segíteni.
A hátsó valszeg jó(mito kerék ha jól om)még szélességben is,csak távtartó kell majd.
Az elsőhöz valami tengelyt kell csinyáni,mert a DRZ-é 20-as.
Ennyiért ajándék amúgy...
igen jó bele ...
egyszer már volt rá érdeklődőm Aki drz-be vitte volna , és lemértem minden méretét , (felniszélesség, tengelyátmérő....)és a srác azt mondta , hogy jó hozzá ...
én is
okay, én ha minden igaz, akkor vasárnap jelenek meg a színen!
Még van 1 kis remény másra ....majd távrecsegek