De össze is huzta a gumit
Az elsö is képröl olyan 100 max 110es.
Na mind1, izlések és pofonok, de én ezt max egy 125ös sm-be tenném.
Azért vannak itt izlés ficamok, zzr en az az üléspup? Na jo ez már tényleg kekeckedés
szerintem ez már csak a csomó keresése a kákán , Azért nem vennél meg egy felnit , mert nem biztos hogy kapsz rá olcsón gumit ? de az is lehet hogy erre is fel tudsz rakni 160-ast például .
Meg az is lehet hogy nem pályázni kell ...és nem kell havonta gumit cserélnie , stb
Nekem annó a zzr alatt 160-as gumi volt , ami 1cm-el szélesebb és nem mondhatnám hogy virslin nézett ki s az "kicsivel " testesebb moci mint egy DRZ szerintem...
Nem mondtam, hogy virsli, csak ha pályázni akar, és slicket szertne, akkor 150-es méretben OLCSÓN nem kap, ha egyátalán kap. A varázsszó az óccccsó....
a képeken amit felraktam az első kerékben benne van a távtartó, ami a régi tengelyhez lett csináltatva...de mind a két kerékhez a 20-as tengely a jó!(természetesen miután a távtartót kiveszik :-D)
És a szélessége is jó ... mondom hogy megmértem mindenét , s a srác aki érdeklődött azt mondta hogy ez jó a drz-be...
De megnyugtatásul , ha kell akkor lefotózom távtartó nélkül is ...
Honda nsr kerekek.17 colos mindkettő. picit keskenyebb, mint a normál
SM kerekek, de a Drz erejéhez elég. Tárcsa elöl 320 mm, hátul megegyezik
a drz-vel. Lánckerék 36 fogas. irányár: 75 eFt
Hallo,
MAMS supermoto szakágvezető.? Vagy tönkretevő?
UEM tisztviselő az öreg, itt éppen a Greinbachi verseny vezetőbírói tisztségét töltötte be.
Az S1 és S2 kategória indulói a FIM égisze alatt neveznek a futamokra, az S3 és az EURO OPEN versenyzői pedig az UEM alatt. Az UEM supermoto elnöke Miroslav Genchev (BMF), volt hazánk fia is, de akkor voltak a 3 indulós bajnokságok az EB.-n! Mostmár csak tag, de sajnos még így is eszi a kaviáros szendviszet a gyüléseken...
van DR-Z-be való kerekem eladó, ha érdekel.Nekem abban volt, de a bringa elment, a kerék maradt.
6 ágú csillagküllős, ojjan, min a CBR felni, csak keskenyebb.
Nem beledumálni szeretnék,csak segíteni.
A hátsó valszeg jó(mito kerék ha jól om)még szélességben is,csak távtartó kell majd.
Az elsőhöz valami tengelyt kell csinyáni,mert a DRZ-é 20-as.
Ennyiért ajándék amúgy...
igen jó bele ...
egyszer már volt rá érdeklődőm Aki drz-be vitte volna , és lemértem minden méretét , (felniszélesség, tengelyátmérő....)és a srác azt mondta , hogy jó hozzá ...
Az elsö is képröl olyan 100 max 110es.
Na mind1, izlések és pofonok, de én ezt max egy 125ös sm-be tenném.
Azért vannak itt izlés ficamok, zzr en az az üléspup? Na jo ez már tényleg kekeckedés