Szia! Igen elmentünk, klassz volt. Bár a pályával verseny óta nem csináltak semmit, full szar volt, a srácoknak tetszett. Nekem kevésbé, én nem mentem végig rajta, csak bizonyos részeken, a másik lány inkább fel se ment. Volt pár srác még rajtunk kívül, de nem volt tömegnyomor Egy pár kép:
Ilyen van egyik ösmerősnek (csak az 2006-os)...vannak rajta vicces megoldások, meg a szerviz (+ a gyár) hozzáállása is érdekes, gyakorlatilag a vevőkkel kíséreteztetik ki a motort...mondjuk ennek ellenére egész megbízható szerkezet...kár hogy nekem nem jön be a V2
gúúúd móning mindenkinek! hírek a jövő évre: 2009.04.25.-én a Mátralocalz és a RoofTop racing promo bemutatja, az első mátrai motoros felfutó versenyt. a verseny szakasz mátraházától kékesig vezető aszfaltcsík 3.8km-je, mely végig szerpentin, és elég komoly emelkedéssel bír. a további részleteket mind itt a fórumon, mind e-mailben közlöm majd felétek!
hát ha már így rákérdeztél, akkor ne legyen esnki előtt titok. a gép iszonyat könnyű, és valami ördög féle bújt a blokkjába. ha kicsit jobban leforgatom a 2dikat, akkor még 3ban is emeli az orrát. először meglepő volt a fékhatás is, főleg, hogy ez párosul a már említett alacsony tömeggel. pár kör csetlés botlás után kezdtem ráérezni a masinéria. még úgy érzem van mit finomítani a kapcsolatunkon, de első randinak tökéletes volt a mai nap!
Hejj!
Ma is lesz az 'Összetörve' müsor a magyar MTV-n, akinek van az lesse. Mondom, bmx, motor, snowboard és még hasonlo hülyeségeken törik össze magukat az emberek, a legdurvább felvételek. Érdemes nézni!
L
Így már ganajászni is márkahűen lehet
Ma is lesz az 'Összetörve' müsor a magyar MTV-n, akinek van az lesse. Mondom, bmx, motor, snowboard és még hasonlo hülyeségeken törik össze magukat az emberek, a legdurvább felvételek. Érdemes nézni!