Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kényelmesen 110 körül
a 640es mennyit megy utazóba? O.o
az tán nem az övéje de itten van a háttéében:
Jut eszembe Foxy mennyiért vette a gépet? Most láttam ujságba 1.9 röl 1.3 ra leértékelve ujonnan
Tudok egy eladot
Az ott a Foxy DR-je?
a megbizhatóság is egy szempont, de a nyomaték se hátrány :)
na ezek viszont megvannak...
de az előzőek neeeem
Fent.A gépemen
ezek a képek fent vannak valahol amugy? mert nemláttam még...
imádkozok vagy miafasz?
És a kettő?
Hát ebben a kategóriában sztem kényelmeset nehéz lesz találni... Bár sportmocin görnyedni sem leányálom.
A mérlegelést inkább itt kellene kezdeni:mennyire akarok kihegyezett gépet
Amit írtál az alapján lehet hogy LC4-et vennék
azaz
Üdv!

Jövőre gondolkozom, hogy supermotot vegyek... (...vagy sportot, nem tudok dönteni)

Mit ajánlotok? városban, túrázásra, és hülyülésre használnám első sorban, szval nem egy xt660 szintű bálnára gondoltam, hanem vmi fürge gépre, ami kényelmes is, akár két személynek is jó (bár az kevésbé érdekel hogy a 2. embernek kényelmes-e)

Előre is köszi :)
Régi szép idők...
nekem mindegy ill. 33333. Sanya72 megelőztelek
Nekem még a régi 426-os van, a váz és a villa is eltér a 450 től ezért nekem nincsen ilyen problémám, viszont Borsatyának szintén ugyanilyen problémái vannak ( Ő is levette a műanyag vezetőt a telóról) Supermotonál nem használja a telóharisnyát csak a cross felszerelésnél. Elöl 120-as hátul jeleneleg 170-es slick (ami szerintem vékonyabb mint az átlag) van. 3,5 -ös felnire elvileg 120-as gumi kell, kár lenne 110-est feltenni. Nem sok Yamahás képviselteti magát az SM forumban, ezért jövöre elvárom hogy te is részt vegyél az itt említett gurulásokon.
minyyá elmondom msn en...
Mert ugye a multkor megszóltak hogy sokat iszom
Bocsi, de a telóharisnyád nem eleadó véletlenül?
miez az írás már megint ittál?

az 1990 es bor valami fergetegesen finom volt még az illata is ,elrakom az üveget ledugózava és ha régi emlékekre vágyom csak megszagolom
szokezígy vanni
gyorsabb voltál