Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos hogy senki nem lesz nyitva!
Nekem ez van de én is szeretnék még hasonlókat!
hol találok supermoto rajzokat,ilyen karikatúra jellegűeket....nem tudom értitek-e
Ezzel mekkora király lennék az elektromos biciklik között!

Viszont az árára nagyon kíváncsi lennék.
Mondjuk biztos olyan árat kérdek érte hogy az ember inkább zúgósat vesz!
nekem ma egy kicsit oda lett a motorom..ott a berugokarnál ahol a dekni csatlakozik a tömités elment és jön ki az olaj
még szerencse h észrevettem.......nem tudja valaki h holnap a szervizek nyitva vannak e?
Jaja az a rendszám házi tuning, nem is szokott rajta lenni mert közúton nem jártam eddig
De van rendes is azé!
ezért jó annak aki ilyenkor át tud szerelni cross-ra, mert neki ilyenkor újrakezdődik a szezon, csak kicsit hűvösebb meg lucskosabb én pl. ma hatalmasat élvezkedtem egy rövidke délutáni eső után sőt - vettem fel on-boardot is, csak kicsit szar lett, mert végig a fölre néz a teló... de már kitaláltam, hogy oldom meg
az a rendszám kapásból 35ezer ft, és egy újbóli forgalmi vizsga.
Azt a rendszámot nem vitted azért túlzásba
Amúgy 120/70 és 160/60 gondolom én...
milyen méretű gumit ajánlotok közútra?
Sziasztok!

Én esetleg ezt a motort ajánlanám a figyemébe, az ára igencsak alkuképes

http://www.hasznaltauto.hu/2453424_husaber
g_fs450e_2004
delibáb
Albijam, figyelmedbe ajánlom ezt a 660 SMC-t, hátha jó lehet!
Hát igen csak én már 3honap elteltével elhoztam volna az tutti..tudom haver +minden problémák...stb de enyi idő alatt nemmegcsinálni csak hitegetni....de csak szvsz...
én is hallottam már párszor...igazából már mind1,idén lőttek a szezonnak már,szvsz.
"nem sok már"ezt már párszor mondtad
áhh nem...már cask egy hengerfejet kell nagyjából rádobni...meg olajpumpa stb...:D nem sok már
Az csak délibáb vagy káprázik a szemed
de most már látjuk a fényt az alagút végén...habár még nem olyan élesen,de látjuk....
Szia(sztok)Vegyél valami motort mert a tied az sose lessz már kész ..
rengeteg munkám van most, amint végzek vele szerintem vagy most hétvége vagy jövöhéz valamejik napja és nyélbeütöm a üzlet.
az enyém in progress státuszban van...1 éve
Mivanmá elcénéggyel