Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.
van egy goldspeed (SM SLICK 125/80R420 (16,5" soft) ) gumim.nagyon jó állapotu,a jobb oldala le sincs döntve,hiányzik vagy fél centi.....sajnos 16,5ös ami nekem nem jó.ha valakit érdekel 17" os cserére vagy valami irjon .(egyébként sanálom h kicsi nagyon jó gumi szerintem.most vettem észre itthoon )
köszönöm
a bikepics.com on van 525 SMR menü de 560 as nincs
vagy cserés volt a lészűrő ház ....is
Fazekas Zsóti
Itt valami nem stimmel 525 SMR nem volt 2004-ben csak 525 EXC . A matrica habos
lehet tudni a miskolci tag nevét?
aham értem már alig várom, de holnap nekem is versenyem lesz, sk-ban vami területi bohockodás alig edzettem idén és mégcsak nem is a saját hajómban indulok majd
Készül már a pálya a vasárnapi versenyre.
525 SMR cross kerekekkel.
Bocsi főnök a héten is beleköptek a levesembe, keddem amugy véletlenül jártam arra, na de majd jövöhéten már tuti megkapod a korongot.
Emlékeztek még? 2005.10.12. Titkos szavazás a supermoto szakágvezető visszahívásáró.
Mindjárt 2009!
MAMS emlékeztető (egy kis olvasnivaló)
Legyél gyorsabb, hogy ne előzzenek meg!
cak kétszá
Ha a dunaföldvárira gondolsz, az valóban nagyon klassz. Mi sokat jártunk oda az év elején, mikor-- brrrrrr-- nagyon hideg volt, én csak a pálya melletti placcon gyakorolgattam
ész óccó!?
a legnagyobb baj az, hogy ezen az öreg egy kurva nagyot röhög!
Az lenne a zsír ha senki nem indulna el nála, amíg rendbe nem teszi a dolgait...na arra várhatunk...
Gratulálok Henrik!
jaja vágom
kici ember kici szrtájk
Jó lenne egy közös kis iszapbírkózás ....mostanság úgy is csak offolunk az idő miatt, és majd telefánin eggyeztetünk helyszínt,azt a földvári placcot sokan dicsérik,majd le ünk,és be ünk oda ...na megyek szerelgetni meg gumizni ...mit is tegyek fel
Emlékszel mikor kiveséztük a 100üzemórát!?
Azért mondom, hogy nincs értelme telef---ni a topicokat az "azt hallotam valakitől" kezdetű mondatokkal.
Szeged kimarad neked?
Van egy jó barátunk Miskolcról és az ő egyesületének 4 emberéhez csapódtunk ketten az Ámámmal és így gyúrtunk 2 csapatot,mert a szabály az , hogy 3fős 1 csap. és ebben 2 embernek 1 egyesületben kell lenni
Jahh, bocs említetted is itt a fórumon. Hát szomorú vagyok, de remélem összefutunk valamelyik crosspályán a közeljövőben
helló!
Kivel mész egy csapatban?
oládé!
Jönnék esen csak vasnap megyünk pannonhalmára(ott van a nyúlon túl...gyalog galopp)csapat bajnokira és már eligérkeztem egy csapatba csapatni
A bergek is széthullanak,sokak szerint mégis kibírt nálam 2 évet nyél gázon ...vannak minden márkának apróbb gyerek betegségei de, a lényeg a gondoskodás(szervíz,) ... egy 3000éves kínai közmondással élve:
-kici szerelís,szervice ,utána nagy gond jön,cokk szerelés utána cak néhá kici gond jön (Moto No Toli mester)
megelőztél!

Hermann úr ismét jól odavert!