Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én eddig jót még nem nagyon hallottam az SXV/RXV-ről megbízhatóság tekintetében...
Szia

Szerinted nincs? Én csak érdeklődök mert ilyet még nem olvastam!
A motorodhoz minden ilyet kellett volna kapnod a kereskedőtől..
amit linkeltem az a promo sm kombi, 399 Euro az ára, 1.4es marhabör. nagyon jó!
köszi.ez megvan.
egyébként ez elég gáz h szart se találni magyarul a motoromhoz.kicsit idegesít.ahoz képest a pályákon jo pár smr t látni,hogy ennyire ne legyen hozzá semmi.
Magyarul sztem nem nagyon fox találni semmi ilyesmit...innen le tudod tölteni a kezelési könyvet angolul.
Miért, Apriliánál van olyan hogy jó blokkos motor?!?
7kor én már idebent voltam...5kor keltem

Azért a kuplung alul-felül felújítás nem lehetett 2 fillér...kezd elég sokba lenni neked ez a motor, nem
sziaszok..ügye van ez a www.duke.uw.hu oldal.
egy csomo király dolog van rajta magyarul,de persze 450 smr hez semmi.
nincs esetleg valami hasonló oldal ahol a motoromhoz én is megtalálok magyarul ilyen dolgokat? kezelési utmutató,dokumentumok,javítási kézikönyv.....
ha valaki tud ilyet megköszönném
Eladod a vasat
nah, úgy néz ki, hétfőn megyek az exc-ért - ha el nem viszik addig köszi mindenkinek, aki segített
HI!

Nézegetem a supermoto hirdetéseket és az Aprilianál olvasni olyat, hogy
-2006-os tipushibás blokk helyett a 2008-as blokk van benne, melyet garanciálissan szakszervízben cseréltek!-
Ez mit takar valami szériahiba? És ha nem cserélték ki akkor az egy rossz blokkos motor és nem szabad megvenni? Ha jól tudom neked is ilyen motorod van. Elő jött ez a probléma nálad is?
Este...olyan fél 2 körül.... vot idöjárás joslás az rtl-en. Azt mondta a maki hogy 13 fok és szakadni fog az esö. Ugyhogy traktor gummát is vigyetek

Amugy, nem tudom mi van de nagyon mennék pályázni megint. Teccik.. Föleg hogy tegnap elött egy kamionos a sávom 3/4-t elfoglalt amikor szemböl mellém ért.
Biker Te hihetetlen milyen korán kelsz minden nap! én teljesen kész vagyok ha mondjuk 7kor kell kelnem, mint a mai napon. mondjuk én 00.00-02.00körül fekszem állandóan

hogy legyen egy kis SM is: tegnap elkészült a csörgőkígyó. alsó-felső kuplung hidraulika munkahenger felújítás + 2.5W hidraulika olaj + az alsó munkahengerhez egy rúgócska. tegnap próbálgattam, eddig jól működik a gépezet!

Zééé szombatra jó lesz olyan idő, mint most van itt nálunk!Köszönöm!
Eredeti ez a cucc szerinted? a harro.de shopban € 1.249,00 az új ára?
Vagy esetleg egy régebbi modell?
Hi,
Ez tényleg nem látszik rossznak. Marhabőr? Hány mm vastag? Milyen típusú protektorok vannak benne?
A vb-n láttam jópárat ebből az overálból.
Sziasztok! Ha esetleg érdekel valakit eladó a mocim! http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=123299
nem is szponzor, inkább ilyen kiccsaládi ingyenhitel-intézet (nagyszülők talán adnak kölcsön, mert nekem még tartoznak azzal a pénzzel, amit ebbe akarok fektetni, és tegnap tudtam meg, hogy 1-2 héten belül esélytelen megkapnom )
Nemtom mennyit ér meg egy mennybe jutattatás. Férfi vagy nö a szponzor?
tényleg, ezek már üzemórások, ugye?
ahham, köszi, én is az eddigi tájékozódásom alapján így gondoltam, hogy ez jó ár, csak az a gond, hogy nekem még egy 50-es hiányzik hozzá a zsebemből (vagyis a "szponzorom" zsebéből) vagy talán inkább egy százas, pedig már mehetnék érte, meg a srác beszámolná a cirmit is kicsit dilemma ez... de nem baj - max majd beadom a szponzornak, hogy a mennybejut, ha még egy kicsit megsegít
Szerintem ez már a reálisnál jobb áron van.Ne várd hogy túl sokat engedjen ebből,bár meg kell próbálni
Amúgy ezek már elég komoly gépek sztem,azóta verem a fejem a falba,amióta a DRZ-t megvettem,pedig ilyet is néztem Akkor még kb egy árba voltak ez,meg a drz,de ha a kettőt egymás mellé állítod,hát ég és főd...
nem akarok okoskodni, de aki egy igazán jo sm ruhát keres:

click

nem az enyém! de nekem is van egy ilyenem, kint vettem és nem vennék mást soha többé.
áhoj mindenkinek!

http://www.kepesmotor.hu/ktm/i...

ezt
már belinkeltem egyszer, de csak GD kollega szólt hozzá. azóta már viszonylag komolyan egyezkedem a tulajával, viszont nem tudom, mennyire reális az ára. konkrétan ehhez valaki tudna nekem mondani valami okosat? csak mert nem akarok azért 200ezerrel kevesebbet mondani neki, ne nézzen tök hülyének... bár nem járna messze az igazságtól
Jössz itt meg mész...
Huligán mindjárt ajánlja a biznicet Úgy mexereli a vellanyodat,hogy besz...