gondoltam, hogy te máshogy gondoltad mint én!de hát ki tudja, marad estére, és az Óvári mézes, vagy a gönci barack csak elkábítja mint börnit, aztán......
Két éve ugyanezt mondták: 2007 a nagy áttörés éve lesz Quad-ban.
Lett egy halom verseny, megépült a Lakitelki nagy pálya, az UP -ban is 12-13 an indultunk, egy motort 300ezer-ből, egy versenyt 20 ezerből ki lehetett hozni.
Minden f@sza, akkor fejlődjünk még feljebb!
Erre jöttek az immár 'hivatalos' versenyek: a 20 ezer már az utazást sem fedte, sőt lassan a nevezést sem Az olcsó gépek eltűntek, ahogy pilótáik is. A profik még profibbá váltak, de az alsó kategóriában űr tátongott - a futamok a kis résztvevő szám miatt értékelhetetlenek voltak, ergo nem működött bajnokságként.
10 éves kölykök 1,5 millás gépekkel alig fértek már az elejébe olyan volt a tempó, és ez még csak az utánpótlás része...
Szóval bármi is lesz, kíváncsian várom, és remélem hogy TÖMEGsport lesz belőle, ELITsport helyett...
én úgy érzem, hogy 2009 a nagy balhék és az ölremenő játszmák éve lesz...sajnos vannak különböző információim.....de én minden szinten kimaradok belőle. nekem és nektek marad a GO-GO, ameddig mások gyilkolják egymást!
Amit belinkeltél, onnan nem lehet megtudni,h mi az a hely!
Bővebben nem lehetne?
Póccsal kapcsolatban jók a tapasztalataim.
Szép környezet , kedves emberek, félnapi jegy viszont nincs , itt egész nap verni kell neki
Én viszont jó pénzért vállalok bérgyilkolást