Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden okés tesokám
Szeva papa!Mizu?
vettem Laca bácsi
kaptam én is hozzá, de azzal se teljesen szabályos kör! Néhol kicsit látszik, hogy hullámos
Hallod Joci? Pont azzal küzdök én is csak nekem van egy kis mézes barackom is hozzá!
bocs, gyakorlok
A matricákat én is szappanos vízzel rakom. Könnyen csúszik és később ha kiszáradt akkor a helyén marad. Ez így szép és jó. Csak a felnicsíkot én úgy akarom felrakni, hogy szabályos kör legyen. Ami nemnagyon akar összejönni. De majd veszek egy pár felnicsíkot és csakorlok
Szevasztok skaccok!
Vettétek az adást?Csütörtökön EXTREME! 08-16és 23órakorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Matricákat szappanos v mosószeres vízzel szoktam fölrakni ugy könnyen mozgatható és pár óra mulva ki is szárad alóla a cucc aztán püfölhetsz!
ne aggódj "Z" majd ha mifelénk lesz valami ott kettébasszuk a környéket
mindig másnak van igaza
Jobb helyeken adnak hozzá szamárvezetőt és azzal elég egyszerű
én mondtam hogy menjük be vadulni,de meggyőztek,hogy nem lenne okos ötlet,mert azokat a srácokat basztatják miattunk majd akik sürübben oda járnak. igazuk volt
az hogy rohadna meg
Csak azt sajnálom ,h nem mentünk el egykerózni a faluba
ez a kib*szott sör hogy itatja magáááát............
amugy üdv Mindenkinek! gyá ' heeeeeeeeeeee.......
Valaki rakott már fel felnicsíkot? Én már tiszta ideg vagyok A f@szom kivan. Görbe, meggyűrődik, nem szabályos kör. Vááááááááááááááááááááá!
Jah...! csak kölcsön adtam neki a nadrágom.....
Balázsnál volt a jéger én vele fosztogattam azt az üveget, de cserébe Balázs elhagyta a fém kupicát bár akkor már ez is szabad volt neki!
Z te egy állat vagy de a kép az nagyon f@sza
egyáltalán nem voltam én ott senki hagygygygyad már
te voltál a valaki komám főszervezőproducermotardpilote
Szewa!
Megtaláltam a KTMtörülköződet!
Majd visszaadom!
Meg a félüveg jégeredet is.......... de már megittttttttam!
huligánus te voltál a legnagyobb menő! ilyen technikai KO után egyáltalán motorra ülni, és még jó időket is menni......
csak szóba kellett hozni